Δήλωση και ευχαριστήριο Θοδωρου Βλαγκούλη για τις εκλογές

Τρί, 01/27/2015 - 17:12

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τους χιλιάδες συμπατριώτες μου, που με τίμησαν  με την ψήφο τους.

Η αγάπη τους και η εμπιστοσύνη τους όχι μόνο με επιφορτίζουν με επιπλέον  ευθύνη, αλλά διατρανώνουν την πεποίθησή μου ότι ο αγώνας μου δεν σταματάει εδώ.

Οι αλλεπάλληλες εκλογικές αναμετρήσεις, μόνο κούραση δεν με κάνουν να νιώθω. Αντίθετα, με γεμίζουν πείσμα, δύναμη και νέα διάθεση για προσφορά.

Παραμένω στις επάλξεις και δηλώνω ότι θα συνεχίσω να προσφέρω τον καλύτερο εαυτό μου, για  την Ηλεία και τους ανθρώπους της. Παραμένω εκεί που ήμουνα πάντα...

"Στην πρώτη γραμμή", με συνέπεια και ανιδιοτέλεια, όπως  έχω μάθει, τόσα χρόνια να πολιτεύομαι. Όπως μου υπαγορεύει  το ήθος μου και η φωνή της συνείδησής μου.

Να δίνω μάχες πάντα μπροστά, όσο στέκομαι όρθιος και είμαι βιολογικά δυνατός. Να είμαι αρωγός σε κάθε πρόβλημα και ανάγκη.

Από σήμερα, κιόλας, τα πολιτικά μου γραφεία (σε Πύργο και Αμαλιάδα) θα λειτουργούν και ως δικηγορικά γραφεία, με στόχο τη συμπαράσταση και την εξυπηρέτηση κάθε συνανθρώπου από το νομό μας.

Οι πόρτες μου ήταν και παραμένουν  ανοιχτές για όλες τις συμπατριώτισσες και όλους τους συμπατριώτες.

Τέλος, θα ήθελα να συγχαρώ τον εκλεγέντα βουλευτή της Νέας  Δημοκρατίας, αλλά και όλους τους νέους εκπροσώπους  του Νομού μας στη βουλή.

 

Share