Πανηλειακός: “Πολύ δυνατή επιστροφή” - Γκρουπ 30 ατόμων – Στις 8/2 η Γ.Σ.

Τετ, 01/27/2016 - 21:07

Όπως αναφέραμε από το προηγούμενο ρεπορτάζ, μετά από “ζυμώσεις”, συναντήσεις και διεργασίες που πραγματοποιούνται (ειδικά το τελευταίο διάστημα με εντατικό ρυθμό), δημιουργήθηκε ομάδα επιχειρηματιών κι επαγγελματιών του Πύργου, οι οποίοι προχωρούν στη δημιουργία του νέου Πανηλειακού.

Έτσι ώστε, η μεγάλη και ιστορική ομάδα της πόλης και του Νομού Ηλείας, καταρχήν να βγάλει διοίκηση το συντομότερο, κι ακολούθως στο επόμενο διάστημα να γίνουν οι πρώτες κινήσεις ως την ολοκλήρωση.

Για να υπάρχει ξανά το σωματείο σε λειτουργία και να προσέλθει πάλι σε αγωνιστική δράση, ξεκινώντας πλέον από το πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας Ηλείας (όπου εκεί έχει φτάσει κι έχει πλέον δικαίωμα συμμετοχής), με την έναρξη της νέας αγωνιστικής σεζόν στις αρχές του φθινοπώρου.

* Στον “πυρήνα” αυτόν μετέχουν γνωστοί επιχειρηματίες κι επαγγελματίες που εδρεύουν στον Πύργο.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, δεν θα υπάρχει κανείς κεντρικός χρηματοδότης, αλλά αυτοί είναι που θα κινηθούν “μοιρασμένα”, προσδοκώντας βέβαια και σε ευρύτερες βοήθειες από όλη την πόλη και την ευρύτερη περιοχή, καθώς κι από το πολυπληθές κοινό της ομάδας σε αυτή τη “νέα εποχή” που πάει να ξεκινήσει.

- Ενώ ονόματα συμμετεχόντων στην κίνηση, θα γνωστοποιηθούν κατά την προσεχή Γενική Συνέλευση.

Για την οποία έγινε και η ανακοίνωση σύγκλησης έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, για την Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου.

Συγκεκριμένα αναφέρεται:

«Το Δ.Σ. του σωματείου με την επωνυμία Πανηλειακός ΑΟ Πύργου κατόπιν αποφάσεώς του, καλεί τα μέλη του (ταμειακώς τακτοποιημένα) σε έκτακτη Γενική Συνέλευση με μοναδικό θέμα το μέλλον του Πανηλειακού. Η Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΠΕΔ (Μανωλοπούλου και Μαγνησίας, Πύργος), τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου και ώρα 19:00.

Ο πρόεδρος Χίτος Χρήστος».

 

* Παράλληλα, την Τετάρτη  η συντονιστική επιτροπή της κίνησης, εξέδωσε ανακοίνωση αναφέροντας:

Βιώνοντας τις δύσκολες στιγμές που περνάει ο κορυφαίος Ποδοσφαιρικός Σύλλογος του Nομού το τελευταίο χρονικό διάστημα μία ομάδα τουλάχιστον τριάντα ατόμων αποφάσισε να αναλάβει σημαντικές πρωτοβουλίες έτσι ώστε ο ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ να ζωντανέψει ξανά.

Πρόσωπα από όλα τα φάσματα του κοινωνικού και επαγγελματικού ιστού της ευρύτερης περιοχής, επιφανείς πολίτες που με μοναδικό γνώμονα την ανιδιοτελή αγάπη τους για την ομάδα, ενώνουν τις δυνάμεις τους και προσπαθούν να ανάψουν την ΔΑΔΑ ξανά.

Ο πολυπληθής φίλαθλος κόσμος του Συλλόγου για ένα πράγμα να είναι ΣΙΓΟΥΡΟΣ: Ο ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ θα επιστρέψει πολύ δυνατός και θα αποκτήσει ξανά την ΑΙΓΛΗ και τον ΣΕΒΑΣΜΟ που του αρμόζει”.

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΥ

 

 

Share