Άγγελος Λαδάς: Πρόταση "Βόμβα" για μόνιμο εισόδημα στους κατοίκους της Ηλείας

Πέμ, 05/03/2012 - 22:54

Για την άμεση δημιουργία εισοδήματος για τους κατοίκους του Ν. Ηλείας με εγκατάσταση φωτοβολταικών στις στέγες σπιτιών και μικρών επιχειρήσεων χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Η πρόταση έχει υποβληθεί στους ευρωβουλευτές Νίκη Τζαβέλα και Νικόλαο Σαλαβράκο για να προωθηθεί στα αρμόδια γραφεία της ευρωπαϊκής κεντρικής τράπεζας, από τον Υποψήφιο Βουλευτή ΛΑ.Ο.Σ Ν. Ηλείας Άγγελο Λαδά.


Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ:
Να μετατρέψουμε την μεγάλη ηλιοφάνεια του νομού σε σταθερό μηνιαίο εισόδημα για τους κατοίκους του Ν. Ηλείας. Στηρίζοντας τον νομό μας που έχει πληγεί κοινωνικά και οικονομικά από τις φυσικές καταστροφές. Η κάλυψη του κόστους εγκατάστασης φωτοβολταικών συστημάτων σε στέγες σπιτιών και μικρών επιχειρήσεων να γίνει από την ευρωπαϊκή κεντρική τράπεζα ή την ευρωπαϊκή τράπεζα επενδύσεων με επιτόκιο 1% χωρίς να επιβαρυνθεί ο κάτοικος του Ν. Ηλείας ούτε με ένα ευρώ.


ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ:


Είναι να δημιουργήσουμε για τους κατοίκους του Ν. Ηλείας ένα σταθερό αφορολόγητο μηνιαίο εισόδημα που μπορεί να φτάσει τα 700 ευρώ το μηνά για 25 χρόνια.


ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ , ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ, ΓΕΙΤΟΝΕΣ.
ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΕΙ!
ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΞΗ!


ΑΓΓΕΛΟΣ ΛΑΔΑΣ
Υποψ. Βουλευτής ΛΑ.Ο.Σ Ν. Ηλείας.
ΤΗΛ.6937086357

Share