Οι Ήλειοι στηρίζουν - στέλνουν τον Θόδωρο Βλαγκούλη στη Βουλή

Πέμ, 05/03/2012 - 19:59

Η συγκέντρωση στην Αμαλιάδα ήταν μεγαλειώδης. Και το μήνυμα της, από την αρχή μέχρι το τέλος, ήταν ένα και μοναδικό.

Οι Ήλειοι στηρίζουν - στέλνουν τον Θόδωρο Βλαγκούλη στη Βουλή!!!

Σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα ο υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ. «πνίγηκε» στις αγκαλιές των παρευρισκομένων και λίγο πριν ανέβει στο βήμα για να μιλήσει, έκρυβε με δυσκολία την συγκίνησή του...

Μου δίνετε δύναμη για να συνεχίσω τον αγώνα μου!!!

Είπε με χαρακτηριστική έμφαση ο κ. Βλαγκούλης και τόνισε ότι αυτό θα πράξει και στο μέλλον χωρίς εξαρτήσεις και δεσμεύσεις από συμφέροντα ξένα προς εκείνα των πολιτών και του Νομού.

Βρίσκομαι - είπε - ανάμεσα σε αγωνίστριες και αγωνιστές του τόπου μας και είναι γνωστό ότι με συνδέουν πολύχρονοι αγώνες και μάχες για τα προβλήματα όλων.

Πάνω από όλα οφείλουμε να στεκόμαστε δίπλα σας κυρίως όταν εσείς μας χρειάζεστε.

Τόνισε στην συνέχεις ο κ. Βλαγκούλης, ότι μπορεί στο παρελθόν να έγιναν λάθη και παραλείψεις, όμως «πρέπει να νιώθετε υπερήφανοι που στηρίζατε και στηρίζετε και τώρα τη Ν.Δ. που ποτέ δεν έβλαψε την Ελλάδα. Γιατί δεν είμαστε εμείς που φέραμε το Δ.Ν.Τ., την φτώχεια, την κατάθλιψη, την οικονομική εξαθλίωση στους Έλληνες πολίτες αλλά και τις αυτοκτονίες.

Ο υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ. μίλησε ακολούθως ανά τομέα και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα θέματα της ασφάλειας και της εγκληματικότητας, της λαθρομετανάστευσης, της δικαιοσύνης, και έκανε ιδιαίτερη μνεία στην κατάργηση προνομίων των Βουλευτών ζητώντας παράλληλα πόθεν έσχες για Υπουργούς όλης της Μεταπολίτευσης, όχι όμως από την Βουλή άλλα με έλεγχο από τους Δικαστικούς Λειτουργούς.

Φαινόμενο Παρακμής σε όλη την Ηλεία

Μεγάλο μέρος της ομιλίας του, απασχόλησε την Ηλεία για την όποια ο απολογισμός των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ είναι τραγικός? Τα φαινόμενα της παρακμής και της στασιμότητας είναι ορατά σε όλα τα σημεία. Δεν έχουν κάνει κανένα έργο, στον αγροτικό τομέα, στους πυρόπληκτους, στο θέμα της Ολυμπίας οδού κλπ, έχουν όμως να επιδείξουν ψέματα, κοροϊδίες αλλά και εχθρικές συμπεριφορές με την κατάργηση υπηρεσιών.

Καταλήγοντας στην ομιλία του ο κ. Βλαγκούλης αναφέρθηκε και στην δική του παρουσία λέγοντας μεταξύ άλλων τα εξής:

Μπροστά στην κρίση αξιοπιστίας που περνά το πολιτικό μας σύστημα, εγώ βρίσκομαι μπροστά σας.

Και σας κοιτώ στα μάτια χωρίς να ντρέπομαι!!!

Αυτό αποτελεί για εμένα πολιτική κατάκτηση και αυτή όχι μόνο θα την διατηρήσω αλλά θα την ενισχύσω διαφυλλάσοντας την ως κόρη οφθαλμού, διεκδικώντας το αναφαίρετο δικαίωμα μου να δοκιμαστώ ως ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ.

Η ψήφος σας αποτελεί για εμένα

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΗ

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ

  • Χαιρετισμό εξάροντας  τον αγώνα και την προσφορά του Θ. Βλαγκούλη έκαναν η πρώην Βουλευτής Ηλείας Φρόσω Σπετζάρη, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Γιώργος Χήνος και ο Πρόεδρος της Τ.Ο. Αμαλιάδας Σπύρος Τζουλέκης.
  • Θερμά ήσαν εξ' άλλου τα μηνύματα του πρώην Γραμματέα του κόμματος Λευτέρη Ζαγορίτη και τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Γιάννη Αδαμόπουλου.

 

ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΠ. ΛΙΩΣΗ!!

Φίλε Θόδωρε,

1. Εκτιμώ βαθύτατα την ανιδιοτελή σου προσφορά στα ιδεώδη της κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας.

2. Θαυμάζω την εκούσια περιουσιακή σου απαλλοτρίωση μπροστά στο κομματικό σου καθήκον. Δηλαδή δια μέσου της πολιτικής γίνεσαι φτωχότερος και όχι πλουσιότερος.

3. Και αισιοδοξώ, ευελπιστώντας στο αλάθητο αισθητήριο του Λαού μας, ότι θα σε καμαρώσουμε στην Βουλή των Ελλήνων, ως σύμβολο ΤΙΜΙΟΤΗΤΑΣ, ΤΙΜΗΣ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΗΣ.

Υ.Γ. 4. Πάντως από τώρα σου περιποιείται ιδιαίτερη τιμή, διότι το πρόσωπο σου δεν τιμούν μόνο οι ομοϊδεάτες σου αλλά και οι πολιτικοί σου αντίπαλοι, όπως εγώ, που σίγουρα, ως φίλος και συμπατριώτης, σε αγαπώ και υποκλίνομαι στον ΑΓΩΝΑ σου.

 

Καλή σου επιτυχία

Απόστολος Λιώσης

Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας

 

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΟΡΤ

Η ΚΕΝΤΡΙΚΉ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ Θ. ΒΛΑΓΚΟΥΛΗ ΘΑ ΜΕΤΑΔΟΘΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 10:30 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΤ TV.

Share