Καμμένος: Την Κυριακή φεύγουν οι προδότες

Πέμ, 05/03/2012 - 14:14

«Θα φύγουν οι προδότες, θα φύγουν οι μειοδότες, θα φύγουν οι γονατισμένοι. Οι Έλληνες θα πάρουμε στα χέρια μας την πατρίδα μας ενωμένοι, αγαπημένοι, αποφασισμένοι. Ναι, θα νικήσουμε την Κυριακή. Η λάσπη, την Κυριακή το βράδυ ξεραίνεται και πέφτει», υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος του, στη Θεσσαλονίκη, ο πρόεδρος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» Πάνος Καμμένος.

Ο πρόεδρος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» ζήτησε από τους ψηφοφόρους του να βρίσκονται την Κυριακή των εκλογών στα εκλογικά κέντρα και στις κάλπες «για να αντιμετωπίσουμε μαζί ακόμη και την τελευταία μέρα την πιθανότητα να προσπαθήσουν να δημιουργήσουν νοθεία στις εκλογές» και «να αλλοιώσουν τη λαϊκή βούληση», αλλά και στις «πύλες εξόδου» της χώρας «γιατί το βράδυ των εκλογών δεν θα φύγει κανείς με ελικόπτερο».

«Τα χρήματα του ελληνικού λαού θα επιστραφούν και θα τιμωρηθούν σκληρά», όσοι «πρόδωσαν» τη χώρα, υπογράμμισε ο Πάνος Καμμένος και πρόσθεσε:΅«Είμαστε η πρώτη δύναμη. Τους ανατρέψαμε. Προχωράμε στο αύριο. Να ξέρετε ότι δεν θα σας προδώσω ποτέ».

Ο κ. Καμμένος υποστήριξε ότι ακόμη και οι προεκλογικές δεσμεύσεις ακόμη και της τελευταίας στιγμής, των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση Παπαδήμου αποδεικνύονται αναξιόπιστες, όπως π.χ. η δέσμευση τους, ότι δεν θα μειωθούν τα ειδικά μισθολόγια.

«Ό,τι κι αν υπόσχονται είναι ψέματα. Έχουν γονατίσει και έχουν υπογράψει δηλώσεις μετανοίας. Είναι το ίδιο: Βενιζέλος , Σαμαράς και Καρατζαφέρης είναι μια συγκυβέρνηση, η οποία πάει για ακόμη μια φορά να ξεγελάσει τους έλληνες για να παραδώσει την πατρίδα μας» ισχυρίστηκε ο κ. Καμμένος.

Ο κ. Καμμένος διερωτήθηκε ποια θα είναι η στάση της χώρα μας, σε λίγες ημέρες στην προσεχή σύνοδο του ΝΑΤΟ, όπου θα συζητηθεί η είσοδος των Σκοπίων και «εάν θα ακολουθήσουν τη γραμμή του βέτο, του Κώστα Καραμανλή», ή όχι και πρόσθεσε:

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες λένε όχι. Λένε ότι το όνομα της Μακεδονίας δεν είναι υπό διαπραγμάτευση» και συμπλήρωσε: «Ο πολιτισμός της Μακεδονίας δεν είναι αντικείμενο διαπραγμάτευσης με το μόρφωμα των Σκοπίων, με τη νέα τάξη πραγμάτων, με το ιδιωτικό κράτος του Τζορτζ Σόρος».

Ο κ. Καμμένος κατήγγειλε τις δυνάμεις του μνημονίου, της τρόικας και της «νέας τάξης πραγμάτων» για προσπάθεια εξαθλίωσης των Ελλήνων, ώστε να εξαναγκαστούν «να τους παραδώσουν τη χώρα», αλλά σημείωσε ότι «δεν θα τα καταφέρουν» γιατί «δεν παραχωρείται η Ελλάδα». Μίλησε για προσπάθεια φίμωσης και συκοφάντησης του από οργανωμένα συμφέροντα και από μέσα ενημέρωσης που ελέγχουν.

Share