Προφυλακιστέα η Βίκυ Σταμάτη

Παρ, 04/27/2012 - 20:28

«Ουδέποτε είχα καμία συναλλαγή, συνεργασία η οποιαδήποτε σχέση με υπεράκτιες εταιρείες εκτός από τη Nobilis από την οποία αγόρασα το ακίνητο. Δεν γνωρίζω σε ποιον ανήκουν οι εταιρείες αυτές. Ουδέποτε περιήλθε στη γνώση μου κάποιο στοιχείο που να εγείρει κάποια υπόνοια για κάτι επιλήψιμο. Πιστεύω ότι αποτελεί κοινό τόπο και δίδαγμα της κοινής πείρας ότι μία γυναίκα όπως εγώ, με την όποια παιδεία και αγωγή μου γνωρίζοντας έναν άνδρα σαν το σύζυγο μου, στη θέση που βρισκόταν στη γοητεία που ασκούσε, στη δική μου σκέψη και ψυχή το τελευταίο που θα ενδιαφερόταν ήταν να πληροφορηθεί θα ήταν οι λεπτομέρειες των πολιτικών δράσεων και αποφάσεών του ή οτιδήποτε άλλο θα σχετιζόταν με την επαγγελματική και πολιτική του δράση. Ήμουν ένας πιστός και αφοσιωμένος άνθρωπος στο σύντροφο της ζωής μου και στο παιδί μου ανεξάρτητα από οποιοδήποτε κόστος και τίμημα στη ζωή μου» φέρεται να υποστήριξε στην απολογία της η σύζυγος του πρώην υπουργού.

Νωρίτερα, το Δικαστικό Συμβούλιο, απέρριψε το αίτημα εξαίρεσης που υπέβαλε η Βίκυ Σταμάτη, κατά του ανακριτή Γαβριήλ Μαλλή και πέρασε την πόρτα του ανακριτή λίγο μετά τις 17.00 το απόγευμα.

Ο αδερφός της Βίκυς Σταμάτη, Παναγιώτης μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και την παρουσία του δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Νέο επεισόδιο με 75χρονη

Η Β. Σταμάτη η οποία βρίσκεται από το πρωί έξω από το γραφείο του ανακριτή, κάποια στιγμή, κατέβηκε από τον 2ο όροφο στο ισόγειο. Μόλις έγινε αντιληπτή από μία 75χρονη της φώναξε «Ντροπή σου» και η Β. Σταμάτη ζήτησε από τον φρουρό του κτιρίου να κληθεί η αστυνομία προκειμένου να πάρει τα στοιχεία της ηλικιωμένης

Share