Θ.Βλαγκούλης: Επίσκεψη διαμαρτυρίας στη ΔΕΗ για τους ΤΟΕΒ Πελοπίου

Πέμ, 04/26/2012 - 20:23

Τετ α τετ με τον αρχηγό της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά είχε σήμερα ο υποψήφιος βουλευτής Θόδωρος Βλαγκούλης στην Αθήνα στο πλαίσιο της ομιλίας του πρώτου για την κοινωνική δικαιοσύνη και την ασφάλεια. Ο κ. Σαμαράς συνεχάρει τον υποψήφιο βουλευτή του κόμματός του για την έντονη δραστηριότητα τόσο κατά την προεκλογική περίοδο όσο και κατά την προηγούμενη όπου ο Θόδωρος Βλαγκούλης χαρακτηρίστηκε από συνέπεια και διάρκεια και ενημέρωνε συνεχώς για τα διάφορα θέματα του Νομού τους αντίστοιχους τομείς της ΝΔ.

Ο κ. Σαμαράς μάλιστα έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για κάποια από τα θέματα που ανέφερε ο κ. Βλαγκούλης ενώ παράλληλα ζήτησε πληροφόρηση και για την προεκλογική εικόνα του Νομού τις τελευταίες μέρες. Ακόμη έγινε σύντομη αναφορά και για το σχετικό υπόμνημα που έχει καταθέσει εδώ και αρκετό καιρό ο Ηλείος πολιτικός στην κατεύθυνση επίλυσης βασικών προβλημάτων και αξιοποίησης συγκεκριμένων δυνατοτήτων στην περιοχή μας.

Ο κ. Βλαγκούλης είχε παράλληλα την ευκαιρία να συνομιλήσει και με άλλα στελέχη της  ΝΔ με τα οποία έχει κατά καιρούς συνεργαστεί στην ενημέρωση ή στην διεκδίκηση θεμάτων του Νομού με άξονα τα αγροτικά κυρίως ζητήματα. Συζήτηση είχε εξάλλου και με Ηλείους της Αθήνας επισημαίνοντας τους την ανάγκη να ενισχύσουν και να βοηθήσουν αποτελεσματικά τον τόπο.

 

ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΥΠΟΠΤΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ

ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ

 

Στο μεταξύ ο κ. Βλαγκούλης υλοποιώντας άμεσα την υπόσχεση που έδωσε μία μέρα νωρίτερα στους αγρότες της ευρύτερης περιφέρειας της Ολυμπίας μετέβη στην ΔΕΗ και συγκεκριμένα στην Διοίκηση στην Αθήνα και διαμαρτυρήθηκε έντονα  για την απαράδεκτη ενέργεια της Επιχείρησης να διακόψει το ρεύμα στους δυο ΤΟΕΒ του Πελοπίου  παρά το γεγονός ότι οι δύο Οργανισμοί είχαν συγκεντρώσει το ποσό των 100.000 ευρώ για να πληρώσουν μέρος της οφειλής και να προχωρήσουν σε ρύθμιση...

Κατήγγειλε επίσης την συμπεριφορά προς τον πρόεδρο του ΤΟΕΒ κ. Π. Κατσώλη του Περιφερειακού Δ/ντη της ΔΕΗ  στην Πάτρα κ. Λυμπέρη τονίζοντας ότι δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν ακόμη και σήμερα τέτοιοι υπάλληλοι που χειρίζονται θέματα των αγροτών και των ταλαιπωρημένων ανθρώπων της υπαίθρου και της γεωργικής γης με τέτοια ψυχρή και απαράδεκτη τακτική.

Τον κ. Βλαγκούλη άκουσε με προσοχή ο εκπρόσωπος της Διοίκησης κ. Σωτήρης Χατζημιχαήλ και ο οποίος θα ερευνήσει τα καταγγελλόμενα του ενώ ανέλαβε να μεταφέρει το αίτημά του για επανασύνδεση του ρεύματος άμεσα έτσι ώστε να μπορέσουν να εξυπηρετηθούν οι καλλιεργητές με τις αρδευόμενες καλλιέργειες τους αλλά και να εισπράξει η ΔΕΗ μέρος  των καθυστερημένων οφειλών.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27/04/12

 

ΧΑΝΑΚΙΑ                 6:00  μ.μ.

ΜΥΡΤΙΑ                    6:30   μ.μ.

ΣΚΑΦΙΔΙΑ                7:00   μ.μ

ΚΑΤΑΚΟΛΟ             7:30   μ.μ

ΣΚΟΥΡΟΧΩΡΙ          8:00   μ.μ

ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗΣ          8:30    μ.μ

Share