Α.Σκαρτσιάρης: Προτάσεις για την ενίσχυση του Τουρισμού

Πέμ, 04/26/2012 - 12:48

Πέντε βασικά σημεία - προτάσεις για την άμεση ενίσχυση του Τουρισμού, στην Ελλάδα και κατ' επέκταση στην Ηλεία, που διαθέτει τις «περγαμηνές» για να αποτελέσει έναν από τους δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς της χώρας, αναφέρει ο υποψήφιος Βουλευτής Νομού Ηλείας Ανδρέας Σκαρτσιάρης, σύμφωνα με το πρόγραμμα των «Ανεξάρτητων Ελλήνων».

 

-Παροχή κινήτρων στις επιχειρήσεις του κλάδου, για τη συμμετοχή τους, σε συνεργασία με τον ΕΟΤ, σε όλες τις μεγάλες διεθνείς εκθέσεις και εκδηλώσεις για τον Τουρισμό.

- Πλήρης ευρυζωνική κάλυψη με υπηρεσίες internet υψηλής ταχύτητας σε όλους τους χώρους υποδοχής (αεροδρόμια, λιμάνια, σταθμοί λεωφορείων, σιδηροδρομικοί σταθμοί, σταθμοί ανεφοδιασμού εθνικών οδών) και σε όλες τις τουριστικές περιοχές

- Συντονισμένες δράσεις για την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και την αύξηση της πληρότητας των τουριστικών καταλυμάτων.

- Ενίσχυση του Θαλάσσιου, Αλιευτικού και Θεματικού Τουρισμού με κονδύλια του ΕΣΠΑ.

- Πλήρης καταγραφή των εκμεταλλεύσιμων Ιαματικών Πηγών της Ελλάδας και ανακαίνιση των εν λειτουργία θεραπευτηρίων, σε συνδυασμό με νέες ξενοδοχειακές μονάδες και αθλητικές εγκαταστάσεις.

Share