Ψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ νομού Ηλείας

Δευ, 04/23/2012 - 10:02

Στις επερχόμενες εκλογές θα κριθεί το παρόν και το μέλλον της χώρας. Η κοινωνία εδώ και 2 χρόνια έχει δείξει την αντίθεση της στην πολιτική των μνημονίων. Οι  δικοί της αγώνες είναι που επέβαλαν τις εκλογές. Σήμερα η  ήττα των δυνάμεων που μας έφεραν ως εδώ είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να ανοίξει ο δρόμος για μια διαφορετική πορεία.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει σαν στόχο του μια κοινωνική και πολιτική πλειοψηφία με πυρήνα την Αριστερά, χωρίς μνημόνια. Η ανασυγκρότηση της κοινωνίας , η προστασία των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, η δημοκρατία είναι οι προτεραιότητες μας. Η συγκρότηση του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ Ηλείας έγινε με δημοκρατικές διαδικασίες.

Για πρώτη φορά αποφασίστηκε σε περίπτωση εκλογής βουλευτή ,να γίνεται εναλλαγή του βουλευτή κάθε ένα χρόνο και η τακτική  λογοδοσία του στην τοπική  Συνέλευση ΣΥΡΙΖΑ. Το σάπιο πολίτικο σύστημα και τις πρακτικές του το αφήνουμε στους απολογητές των μνημονίων. Υποψήφιοι και Υποψήφιες με το "ΣΥΡΙΖΑ - Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο" στο Νομό Ηλείας  είναι:

1 Γεωργοπούλου-Σαλτάρη Έφη, καθηγήτρια εικαστικών - λαογραφίας - κεραμικής
2 Γιαννόπουλος Θεόδωρος, δάσκαλος ειδικής αγωγής
3 Δαΐκου Κωνσταντίνα, φαρμακοποιός
4 Καραμάνη Ελένη, λογίστρια - ιδιωτική υπάλληλος
5 Μπαλαούρας Μάκης, τραπεζικός υπάλληλος
6 Μπαξεβανάκης Δημήτρης,ηλεκτρολόγος μηχανικός - καθηγητής τεχ.λυκείου
7 Μπίστας Κυριάκος,αγρότης,συνεταιριστής
8 Πυλαρινός Γιώργος, μαθηματικός, πρώην διευθυντής Λ. Βαρθολομιού

Ξέρουμε ότι η προσπάθεια μας να αλλάξουν τα πράγματα είναι μια δύσκολη προσπάθεια. Θα δώσουμε την προεκλογική μάχη μέσα στον λαό , γιατί πιστεύουμε ότι η δική του στάση είναι αυτή που από εδώ και περά έχει την αποφασιστική σημασία. Μπορούμε να νικήσουμε ! Μπορούμε να πάρουμε τις ζωές μας στα χεριά μας:

Ήρθε η στιγμή να μιλήσει ο λαός! Αριστερά και ενωτικά

ΣΥΡΙΖΑ-ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

Share