Σε μια μέρα συμπληρώθηκαν οι αιτήσεις για τους 2.200 πτυχιούχους!!!

Τρί, 10/01/2013 - 07:15

Συμπληρώθηκαν μέσα σε μια μέρα περίπου οι 2.200 θέσεις για προσλήψεις ανέργων πτυχιούχων έως 35 ετών. Το πρόγραμμα περιλάμβανε 2.200 θέσεις πτυχιούχων επιδοτούμενες απο τον ΟΑΕΔ για 2 χρόνια σε επιχειρήσεις που θα πραγματοποιούσαν αίτηση στον ΟΑΕΔ.

Χιλιάδες επιχειρήσεις την πρώτη κιόλας ημέρα του προγράμματος, στις 19/9/2013, πραγματοποίησαν αίτηση στο ηλεκτρονικό σύστημα του ΟΑΕΔ για την κάλυψη πτυχιούχων ανέργων.

Το πρόγραμμα είχε πραγματοποιηθεί και πριν λίγους μήνες με την συμμετοχή των επιχειρήσεων να είναι υψηλή αλλά οι 2.200 επιπλέον προσλήψεις ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο.

Οι υπεύθυνοι πιθανολογούν οτι πολλοί επιχειρηματίες έμαθαν για το εν λόγω πρόγραμμα και όταν ενεργοποιήθηκε άμεσα έκαναν ηλεκτρονική αίτηση.

Επίσης εδώ και ημέρες έκλεισε η δυνατότητα αίτησης στο ηλεκτρονικό σύστημα του ΟΑΕΔ για το πρόγραμμα των 2200 επιπλέον προσλήψεων που είχε ανακοινώσει ο Οργανισμός αφού χιλιάδες επιχειρήσεις αιτήθηκαν την χορήγηση της επιδότησης ώστε να προχωρήσουν σε προσλήψεις ανέργων πτυχιούχων έως 35 ετών.

Share