Συνάντηση του Σωματείου Καταστηματαρχών Κουρεων- Κομμωτών Ν.Ηλειας με την Υφυπουργό Υγείας

Πέμ, 10/03/2013 - 15:06

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε την Δευτερα 30-09-2013 στις 10:00 π.μ με την υφυπουργό υγείας κυρία Μακρη Ζετα  αλλά για λόγους φόρτου εργασίας   μας   παρέπεμψε στην κυρία Νάνση Χατζηβασιλειου -Λιαρου διευθύντρια  γραφείου υφυπουργού. κατόπιν  παραδώσαμε γραπτώς τα αιτήματα μας τα οποία τα συζητήσαμε.

Κύρια θέματα στην συζήτηση είναι η αδήλωτη κομμωτική στα σπίτια και η πειρατεία που δεν προϋποθέτει τις κατάλληλες προδιαγραφές υγιεινής προς τους πελάτες (βιβλιάριο υγειας, μη αποστειρωμένα εργαλεία).

Επίσης οι πειρατές κομμωτές φοροδιαφεύγουν καθημερινώς από το κράτος αντίθετα με τους καταστηματάρχες κομμωτές οι οποίοι υποχρεώνονται να κόβουν απόδειξη σε κάθε πελάτη και να επιβαρύνονται με 23% Φ.Π.Α, σε μια εργασία η οποία είναι επαναλαμβανόμενη το λιγότερο μια φορά το μήνα.

Στη συνέχεια επισκεφθήκαμε τα γραφεία της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε  με την παρουσία του αναπληρωτή γενικού γραμματέα κυρίου γιατρα δημητριου και κυριου Γραβαρη Διονυσιου επιστημονικός συνεργάτης Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε ,τον κύριο Σγουρο Διονυσιο πρόεδρος κομμωτών ανατολικής αττικής και αντιπρόεδρος επιμελητηρίου Αθηνών και ο πρόεδρος κομμωτών Ηλείας κύριος  Διονυσοπουλος Ιωαννης  και συζητήσαμε θέματα για την ομοσπονδία.

 

Αναλυτικά το έγγραφο που κοινοποιήθηκε στην Κ. Χατζηβασείου-Λιάρου:

Share