Αδιέξοδο στις "Λίμνες" - Τα σκουπίδια πνίγουν τον Πύργο

Πέμ, 10/03/2013 - 12:38

Xωρίς αποτέλεσμα ήταν χθες η συνάντηση του Δημάρχου Πύργου κ. Μάκη Παρασκευόπουλου και του αντιδημάρχου κ. Γιάννη Αργυρόπουλο, με τους διαμαρτυρόμενους πολίτες στον σκουπιδότοπο στις «Λίμνες» για την  διαχείριση των απορριμμάτων.

Η υποδοχή του Δημάρχου έγινε κάτω απο φωνές διαμαρτυρίας από το συγκεντρωμένο πλήθος και στον διάλογο που ακολούθησε κάτω από έντονες διαμαρτυρίες δεν βρέθηκε καμμία λύση.

Ο κ. Παρασκευόπουλος είπε στους συγκεντρωμένους κατοίκους ότι η θέση αυτή  αποτελεί την μοναδική, νόμιμη και προσωρινή λύση ανάγκης.

Οι κάτοικοι είπαν στον Δήμαρχο Πύργου πως δεν θα επιτρέψουν την εγκατάσταση του δεματοποιητή και την εναπόθεση των σκουπιδιών.

Εν τω μεταξύ στην πόλη του Πύργου οι κάδοι απορριμμάτων έχουν γεμίσει και έχουν αρχίσει να σχηματίζονται βουνά απο σκουπίδια έξω απο αυτούς.

Θα πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβουν οι αρμόδιοι των Δήμων ότι το το πρόβλημα της διαχείρισης των απορριμμάτων ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΑΙ ΜΕ ΗΜΙΜΕΤΡΑ.

Επτά (7) χρόνια τώρα καλύπτουν τα σκουπίδια κάτω απο το χαλί.

Επτά (7) χρόνια τώρα ακούμε οτι αρχίζουν οι εργασίες του εργοστασίου ενεργειακής αξιοποίησης στην Τριανταφυλιά, αλλά ακόμα δεν έχουν αρχίσει κανένα έργο.

Επτά (7) χρόνια βρισκόμαστε μεταξύ δεματοποιητή και κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Επτά (7) χρόνια ημίμετρα, θα..θα..θα και ουσιαστικό αποτέλεσμα ΜΗΔΕΝ.

Υπάρχουν και όρια και αντοχές.

Ο κόσμος κουράστηκε να ακούει πολλά και να μην βλέπει να γίνεται κάτι.

Ας το καταλάβουν οι διοικούντες.

 

ΗΛΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Share