Πύργος: Πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του Κοινωνικού Φροντιστηρίου (φωτο-βίντεο)

Σάβ, 01/19/2013 - 17:21

Με μεγάλη συμμετοχή απο τα παιδιά και τους δασκάλους του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Πύργου πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του 2ου Γυμνασίου Πύργου.

Ήταν όλοι εκεί για να γιορτάσουν την επιτυχία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου αλλά και για να συγκροτήσουν τις δυνάμεις τους για την δύσκολη συνέχεια που έπεται.

Ο κ. Αθανάσουλας Χρήστος, εμφανώς χαρούμενος, ανέφερε τον "απολογισμό" της μέχρι στιγμής προσφοράς του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, όπως επίσης μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο δύσκολο έργο των μαθητών της Γ'Λυκείου που έχουν φέτος με τις Πανελλήνιες εξετάσεις. Αφού ευχαρίστησε όλους τους χορηγούς της εκδήλωσης για την προσφορά τους, ευχαρίστησε και όλα τα παιδιά αλλά και τους δασκάλους που συμμετέχουν στο Κοινωνικό Φροντιστήριο.

Το βιβλιοπωλείο ΦΩΤΟΓΝΩΣΗ του κ. Κοτσάκη προσέφερε βιβλία για τους νικητές των φλουριών, το ζαχαροπλαστείο ΛΙΝΤΟ προσέφερε τις 2 πίτες, το κατάστημα ενδυμάτων BONEY προσέφερε ρούχα όπως επίσης υπήρξαν και άλλες χορηγίες. Λόγω των αρκετών δώρων εκτός των 2 δώρων των φλουριών πραγματοποιήθηκε κλήρωση για να μοιραστούν και τα υπόλοιπα δώρα στα παιδιά.

 

 

Share