ΗΛΕΙΑ: Ένοικοι εγκαταλείπουν βράδυ τα σπίτια χωρίς να πληρώσουν - Ανάστατοι οι ιδιοκτήτες

Τρί, 03/27/2012 - 07:49

Ανάστατοι είναι οι ιδιοκτήτες οικιών στην Ηλεία και όχι μόνο. Αρκετοί ενοικιαστές στην Ηλεία, και όχι μόνο, εγκαταλείπουν το σπίτι μέσα σε μια... νύχτα χωρίς να πληρώσουν αρκετές μήνες το ενοίκιο και για το λογαριασμό του ρεύματος..... ούτε λόγος.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα έγινε πριν λίγες μέρες στην πόλη του Πύργου όταν νεαρή που ενοικίαζε ένα μικρό διαμέρισμα και χρωστούσε πάνω από 6 μήνες, ισχυριζόμενη αρκετές δικαιολογίες, έφυγε στις 4 το πρωί παίρνοντας όλα τα πράγματά της (έπιπλα, ρούχα κτλ.).

Οι ένοικοι της πολυκατοικίας άκουσαν θόρυβο για λίγο, περίπου στις 4 τα ξημερώματα αλλά δεν έδωσαν σημασία καθώς η πολυκατοικία είχε αρκετούς φοιτητές. Την επόμενη μέρα οι ιδιοκτήτες του σπιτιού, που έμεναν σε άλλη πολυκατοικία, επισκέφτηκαν την ένοικό τους καθώς δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματά της και αντιλήφθηκαν ότι έλειπε από το σπίτι και είχε πάρει μαζί της όλα της τα πράγματα.

Στην Αμαλιάδα παρόμοιες καταστάσεις με τους ενοικιαστές να χρωστάνε πάνω απο 4 μήνες το ενοίκιο.

Πολλοί ιδιοκτήτες ανησυχούν καθώς δεν ξέρουν τι θα αντιμετωπίσουν τον επόμενο καιρό και συνεχώς ενημερώνονται για τους λογαριασμούς της ΔΕΗ, ΟΤΕ και κοινοχρήστων των ιδιοκτησιών τους που έχουν ενοικιάσει.

Share