Συνεδρίαζει την Τρίτη 13/3/2012 η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Πύργου

Τρί, 03/13/2012 - 07:29

Συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Πύργου θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Πύργου (Πολύκεντρο) την Τρίτη 13 Μαρτίου και ώρα 1.30 μ.μ. για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα:

 

  1. Λήψη απόφασης έγκρισης χορήγησης άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων καθώς και παράτασης ωραρίου για τα έτη 2011-12-13, καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος  της κ. Κανελλοπούλου Νικολέτας που βρίσκεται στην Τ.Κ. Ελαιώνα του Δήμου Πύργου (Καφενείο ? Ψητοπωλείο).
  2. Λήψη απόφασης έγκρισης χορήγησης άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων καθώς και παράτασης ωραρίου για τα έτη 2012-13-14, καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος  του κ. Γιαννακόπουλου Αλέξανδρου που βρίσκεται στην Τ.Κ. Αγ. Ιωάννη του  Πύργου (Καφενείο ? Εστιατόριο ? Οβελιστήριο).
  3. Λήψη απόφασης έγκρισης χορήγησης άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων καθώς και παράτασης ωραρίου για τα έτη 2012-13-14, καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος  του κ. Ζαπάντη Σταύρου που βρίσκεται στην Τ.Κ. Κατακόλου του  Πύργου (Ψαροταβέρνα).
  4. Λήψη απόφασης για την μη ανάκληση των υπ? αριθ. 83/2007, 250/2008 και 390/2008 αποφάσεων της Δ.Ε. διότι έχουν εκδοθεί οι άδειες λειτουργίας τους.
  5. Συζήτηση και λήψη απόφασης ? εισήγησης κατόπιν αιτήσεως του κ. Αθανασόπουλου Παναγιώτη με την οποία ζητά την απαγόρευση στάθμευσης έμπροσθεν του γκαράζ της κατοικίας του που βρίσκεται στην οδό Μανωλοπούλου 23Α στο Δήμο Πύργου.
  6. Συζήτηση και λήψη απόφασης ? εισήγησης κατόπιν αιτήσεως της κ. Αυγερινοπούλου Διονυσίας με την οποία ζητά την οριοθέτηση της εισόδου της στο υπόγειο πάρκινγκ της που βρίσκεται στην οδό Καστόρχη 1 στον Πύργο.
  7. Συζήτηση και λήψη απόφασης ? εισήγησης κατόπιν αιτήσεως του κ. Γιαννάτου Κων/νου με την οποία ζητά την έγκριση μιας θέσης στάθμευσης έμπροσθεν της οικίας του που βρίσκεται στην οδό Καραϊσκάκη και Κοροίβου στον Πύργο.
  8. Συζήτηση και λήψη απόφασης ? εισήγησης κατόπιν αιτήσεως του κ. Διαμαντόπουλου Νικόλαου, με την οποία ζητά την απαγόρευση στάθμευσης έμπροσθεν του ιδιωτικού του χώρου στάθμευσης που βρίσκεται επί της οδού Τομπάζη 12 στον Πύργο.
  9. Συζήτηση και λήψη απόφασης ? εισήγησης κατόπιν αιτήσεως της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ηλείας για την χορήγηση τριών θέσεων στάθμευσης έμπροσθεν των γραφείων της που βρίσκονται στην οδό Εθν. Αντιστάσεως 17 στον Πύργο.

10.  Συζήτηση και λήψη απόφασης ? εισήγησης κατόπιν αιτήσεως της εταιρείας Α. Μπελόκα ? Δ. Παπαδημητρόπουλου ? Μ. Παπαδημητρόπουλου Ο.Ε., με την οποία ζητά να τοποθετηθεί η απαραίτητη σήμανση επί του πεζοδρομίου έξωθεν του καταστήματός της που βρίσκεται στην οδό Αγ. Γεωργίου 92 στον Πύργο.

11.  Συζήτηση και λήψη απόφασης ? εισήγησης κατόπιν αιτήσεως των Άννα- Αναστασία ? Γεωργία Ζώρα με την οποία ζητούν την απαγόρευση στάθμευσης έμπροσθεν των νομίμως υφιστάμενων γκαράζ τους που βρίσκονται επί των οδών Κουντουριώτη 1 και Κουντουριώτη 3 στον Πύργο, καθώς και την ελεύθερη πρόσβαση στην υφιστάμενη ράμπα ΑΜΕΑ

12.  Συζήτηση και λήψη απόφασης ? εισήγησης κατόπιν αιτήσεως της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Πύργου για την λήψη πρόσθετων κυκλοφοριακών μέτρων εντός της πόλεως του Πύργου για την ακώλυτη κίνηση των Πυροσβεστικών Οχημάτων.

Share