Αξιέπαινη πρωτοβουλία από το προσωπικό των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Πύργου

Παρ, 03/02/2012 - 21:16
Το διοικητικό και το εκπαιδευτικό προσωπικό των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Πύργου, κατά την διάρκεια των Χριστουγέννων, αποφάσισαν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα "ΑΣΤΕΡΙ ΤΗΣ ΕΥΧΗΣ" του MAKE-A-WISH (Κάνε μια ευχή) Ελλάδος.
Oι υπάλληλοι των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Πύργου δήλωσαν στο Iliaoikonomia.gr :
"Αφού πήραμε και την σύμφωνη γνώμη του Αντιδήμαρχού μας κ. Λεωνίδα Δημουλιά, ο οποίος είναι ευαισθητοποιημένος σε θέματα που αφορούν παιδιά, ήρθαμε σε επαφή με το MAKE-A-WISH ΕΛΛΑΔΟΣ και λάβαμε μέρος στο πρόγραμμα "ΑΣΤΕΡΙ ΤΗΣ ΕΥΧΗΣ".
Στόχος μας ήταν τα υγιή παιδιά των σταθμών μας να βοηθήσουν παιδιά που έτυχε να αρρωστήσουν από απειλητικές για την ζωή τους ασθένειες.
Κατόπιν απευθυνθήκαμε στους γονείς των παιδιών των σταθμώνμας οι οποίοι αγόρασαν τα χάρτινα αστεράκια με μεγάλη χαρά.
Συγκεντρώσαμε από την πώληση των αστεριών ένα σεβαστό ποσό το οποίο στείλαμε στο MAKE-A-WISH ΕΛΛΑΔΟΣ.
Μόλις σήμερα 2/3/2012 το MAKE-A-WISH μας έστειλε το πιστοποιητικό συμμετοχής μας και μας πληροφόρησε με επιστολή του ότι συμβάλλαμε να εκπληρωθεί η ευχή του δεκατετράχρονου Ισίδωρου ο οποίος είχε ευχηθεί να έχει ένα LAPTOP μαζί με τα απαραίτητα προγράμματα για να μπορεί να επικοινωνεί με τους φίλους του.
Το γεγονός ότι μπορέσαμε να εκπληρώσουμε την ευχή ενός παιδιού αυτήν την δύσκολη εποχή για όλους μας, μας γέμισε χαρά και αισιοδοξία.
Και μια ευχή: Eυχόματε η ευχές όλων σας να γίνουν πραγματικότητα!"
Share