Πληροφορίες για προκαταρτική εξέταση στο ΚΕΠΕΠ Λεχαινών από την Εισαγγελία της Αμαλιάδας

Παρ, 01/27/2012 - 08:56

Nέος θάνατος σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα στην «αποθήκη ψυχών» του ΚΕΠΕΠ Λεχαινών Ηλείας η στο ...Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων όπως μετονόμασε πρόσφατα το Υπουργείο Υγείας το ίδρυμα - κολαστήριο !

Όπως αναφέρει στο μπλογκ του mnodaros.blogspot.com ο δημοσιογράφος Μάκης Νοδάρος, ένας 36χρονος άνδρας που νοσηλευόταν τα τελευταία 15χρόνια στο ίδρυμα της φρίκης... βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιό του από τους νοσηλευτές .

Σύμφωνα με την διοικήτρια του ιδρύματος Αννα Μαζαράκη το συγκεκριμένο άτομο είχε σοβαρότατα προβλήματα υγείας μη αναστρέψιμα και ο θάνατός του οφείλεται αποκλειστικά σε παθολογικά αίτια.

Όπως λέει η διοίκηση του ιδρύματος, ο 36χρονος άνδρας νοσηλεύτηκε πριν ένα χρόνο στο νοσοκομείο Αγιος Ανδρέας στην Πάτρα με σοβαρότατο πρόβλημα υγεία και λίγο πριν πεθάνει είχε νοσηλευτεί και στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας.

Όμως ερωτηματικά προκύπτουν για την διοίκηση του ιδρύματος που κράτησε μυστικό το περιστατικό του θανάτου του 36χρονου στον οποίον μάλιστα - σύμφωνα με πληροφορίες του www.mnodaros.blogspot.com δεν έγινε νεκροψία νεκροτομή.

Ο 36χρονος κηδεύτηκε την περασμένη εβδομάδα στο νεκροταφείο της Μυρσίνης Ηλείας.

Εγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Εισαγγελία της Αμαλιάδας διενεργεί προκαταρκτική εξέταση για τους θανάτους των περιθαλπόμενων που σημειώθηκαν κατά το παρελθόν στο ίδρυμα - κολαστήριο.

 

dete.gr

Share