Μετανάστης μαχαίρωσε λιμενικούς στη Πάτρα

Τετ, 12/28/2011 - 16:07

Αντιμέτωποι με το μαχαίρι ενός λαθρομετανάστη, τον οποίο προσπάθησαν να συλλάβουν, βρέθηκαν δύο βαθμοφόροι του Λιμενικού στο λιμάνι της Πάτρας, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν.

Ωστόσο, κατάφεραν να του βάλουν χειροπέδες, όπως και σε έναν συνεργό του που εκμεταλλεύτηκε τη συμπλοκή για να κλέψει αντικείμενα από το αυτοκίνητο ενός λιμενοφύλακα.

Οι δύο βαθμοφόροι ηλικίας 24 και 25 χρόνων έκαναν περιπολία στο λιμάνι, όταν εντόπισαν τους δύο αλλοδαπούς που προσπαθούσαν να μπουν στη χερσαία ζώνη.

Στην προσπάθειά τους να τους ακινητοποιήσουν, ο ένας από αυτούς τους επιτέθηκε με μια λεπίδα και τραυμάτισε τον έναν στο δεξί και τον άλλον στο αριστερό χέρι.

Σε ενίσχυση των ανδρών του Λιμενικού έσπευσε ένας συνάδελφός τους, ο οποίος είδε τη σκηνή και, με την βοήθειά του, κατάφεραν να τον αφοπλίσουν και να τον συλλάβουν.

Όμως, τη στιγμή που οι δύο τραυματίες παραλαμβάνονταν από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Πατρών για τις πρώτες βοήθειες, ο λιμενοφύλακας που τους βοήθησε αντιλήφθηκε έναν άλλο αλλοδαπό να έχει? τρυπώσει στο αυτοκίνητό του.

 

news247.gr

Share