Κοινωνικά συσσίτια στον Πύργο - Θετική ανταπόκριση επιχειρήσεων του Πύργου

Δευ, 12/26/2011 - 20:09

Η Εθελοντική Δράση Πύργου οργανώνει στον Πύργο κοινωνικά συσσίτια με την παροχή κουπονιών στους έχοντες ανάγκη.

Το φαινόμενα της φτώχιας έχουν αγγίξει όλες τις μεγάλες πόλεις τις περιφέρειας και εξαπλώνεται σχεδόν σε όλη την Ελλάδα.

Η Εθελοντική Δράση Πύργου, με μεγάλη κινητοποίηση και ευαισθητοποίηση σε παρόμοιες πρωτοβουλίες ξεκινάει στον Πύργο την οργάνωση κοινωνικών συσσιτίων με την παροχή κουπονιών σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη και αδυνατούν ν'αποκτήσουν τα απαραίτητα για τον εαυτό τους και την οικογένειά τους.

Σύμφωνα με τα μέλη της «Δράσης» οι άνθρωποι που καταφεύγουν στα κοινωνικά συσσίτια είναι άνεργοι, χαμηλοσυνταξιούχοι, μέλη μονογονεϊκών οικογενειών, υπερχρεωμένοι ή χαμηλόμισθοι, κυρίως άνω των 45 ετών.

Έτσι οι υπεύθυνοι της Εθελοντικής Δράσης Πύργου ξεκίνησαν μια κίνηση απευθυνόμενοι σε επιχειρήσεις εστίασης της περιοχής για την εξασφάλιση μερίδων φαγητού, βρίσκοντας μάλιστα πολύ θετική ανταπόκριση από επιχειρηματίες του Πύργου.

Μια προσπάθεια που πρέπει να επικροτηθεί από όλους, ειδικά τους δύσκολους καιρούς που περνάνε συνάνθρωποί μας και συμπολίτες μας.

Όσοι λοιπόν το επιθυμούν μπορούν να επικοινωνήσουν με το τηλέφωνο 6944-742124 Δημήτρης Κορίζης

Η Εθελοντική Δράση Πύργου δεν έχει σταματήσει τη δράση της "Χάρισέ το - Μοίρασέ το" καθώς συνεχίζει την συλλογή αντικειμένων, ρούχων κτλ. Όποιοι θέλουν να συμμετάσχουν στην δράση μπορούν να απευθυνθούν στους υπεύθυνους της δράσης.

Share