Ανακοίνωση για αποκατάσταση της αλήθειας

Κυρ, 11/27/2011 - 00:56

Με ανακοίνωση η παράταξη του κ. Σκορδαλή αναφέρει:

Η παρούσα ανακοίνωση έχει σκοπό να αποκαταστήσει την αλήθεια σχετικά με το χθεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Πατρίς», η οποία αναφέρει ότι στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πηνειού με θέμα τη μεταφορά της Δ.Ο.Υ. Γαστούνης στην Αμαλιάδα, συμμετείχε από την παράταξη του κ. Α. Σκορδαλή μόνο ένας απεσταλμένος, του οποίου το όνομα δεν αναφέρεται.

Η παράταξη του κ. Αθανασίου Σκορδαλή εκπροσωπήθηκε από τον κ. Μιχάλη Στεργιόπουλο, τον κ. Διονύσιο Λαγανόπουλο και τον κ. Νικόλαο Παρασκευόπουλο, καθώς ο ίδιος δεν μπόρεσε να παρευρεθεί γιατί βρισκόταν εκτός νομού.

Περίπου ένα μήνα πριν, ο κ. Σκορδαλής ως Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Ν. Ηλείας εξέφρασε μέσω σχετικού δημοσιεύματος  την στήριξή του στις προσπάθειες του Εμπορικού Συλλόγου Βάρδας για τη διατήρηση των Υπηρεσιών στην πόλη, τονίζοντας ότι οι δημόσιες υπηρεσίες πρέπει να βρίσκονται κοντά στον πολίτη. Ως εκ τούτου προκύπτει ότι ο κ. Σκορδαλής είναι αντίθετος με την αποδυνάμωση των τοπικών κοινωνιών και συγκεκριμένα με την κατάργηση δημοσίων υπηρεσιών.

                                                               

Share