Ένοπλη ληστεία σε σπίτι ιερέα στο Επιτάλιο!

Σάβ, 11/26/2011 - 17:54

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε σε οικία στο Επιτάλιο, όπου τέσσερις άγνωστοι εισέβαλαν στην οικία ιερέα του δημοτικού διαμερίσματος, άρπαξαν ότι ...άρπαξαν και αποχώρησαν!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η ληστεία έγινε τις πρωινές ώρες της Πέμπτης, όπου οι δράστες αρχικά ακινητοποίησαν και απείλησαν συγγενικό πρόσωπο της οικογένειας του σπιτιού, έξω ακριβώς από την οικία, κι ενώ εκείνη την ώρα το συγκεκριμένο πρόσωπο είχε φτάσει έξω από το σπίτι, προερχόμενο από άλλο προορισμό (εκτός Πύργου κι εκτός δημοτικού διαμερίσματος). Το υποχρέωσαν υπό την απειλή όπλων να μπει κανονικά με το κλειδί του από την πόρτα της εισόδου και εισέβαλαν στο σπίτι!

Στη συνέχεια, με την απειλή των όπλων έδεσαν χειροπόδαρα τον ιδιοκτήτη - ιερέα και την σύζυγο του, πήραν ότι πήραν (δεν έχουν ακόμα γίνει λεπτομέρειες γνωστές) κι έφυγαν ανενόχλητοι με ένα όχημα, που είχαν σταθμεύσει σχεδόν μπροστά από το σπίτι. Φεύγοντας μάλιστα απείλησαν τους ενοίκους να μην καταγγείλουν το περιστατικό γιατί "θα γυρίσουμε και θα σας σκοτώσουμε" (σύμφωνα επίσης με τις πληροφορίες, μιλούσαν άπταιστα ελληνικά) και αυτός θεωρείται ότι είναι ο λόγος ότι αρχικά δεν έγινε καταγγελία στην Αστυνομία από την πρώτη στιγμή, αλλά τελικά σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτό έγινε χθες Παρασκευή!

Σε κάθε περίπτωση, το νέο αυτό περιστατικό εγκληματικότητας, τόσο στο συγκεκριμένο δημοτικό διαμέρισμα (πρόσφατα δολοφονήθηκε άλλωστε ιδιοκτήτης βενζινάδικου, κατά τη διάρκεια άλλης ένοπλης ληστείας, όσο και στην ευρύτερη περιοχή, έχει αυξήσει κατακόρυφα την ανησυχία των κατοίκων.

Share