Πολλές ληστείες στον Πύργο. Κλέβουν ακόμα και εσώρουχα!!

Σάβ, 11/26/2011 - 11:56

Πολλές ληστείες πραγματοποιούνται στον Πύργο και την ευρύτερη περιοχή. Ληστές αναρριχούνται  σε πολυκατοικίες από τα μπαλκόνια!, εισβάλουν ακόμα και πρωί ή μεσημέρι σε οικίες σε μαγαζιά, ενώ δεν είναι και λίγες οι φορές που «χτυπούν» τις βραδινές ώρες ενώ οι ιδιοκτήτες κοιμούνται!

Χαρακτηριστικά παραδείγματα, πριν λίγες μέρες, είναι στην περιοχή του ΚΤΕΛ Ηλείας που μπήκαν ανενόχλητοι και άρπαξαν laptop, τηλεοράσεις, χρυσαφικά αλλά και σε άλλη μια περίπτωση γνωστού επιχειρηματία του Πύργου που του έκλεψαν μέχρι και τα εσώρουχα!!

Τον τελευταίο καιρό ληστές έχουν ρημάξει την περιοχή του Αγ. Ιωάννη, τις συνοικίες Κατσικάρι και Αγίου Σπυρίδωνος Πύργου με τους κατοίκους να μην ξέρουν από πού να φυλαχθούν.

Λαϊκές αγορές, σπίτια, επιχειρήσεις, ακόμα και κτηνοτροφικές μονάδες μέρη που "χτυπούν" οι ληστές

Ενώ παλαιοτέρα οι ληστές έκλεβαν χρυσαφικά και πολύτιμα αντικείμενα, κυρίως μικρού όγκου για να μπορούν να τα μεταφέρουν τον τελευταίο καιρό παρατηρούμε ότι οι ληστές εκτός από χρυσαφικά, κλέβουν ρούχα, παπούτσια ακόμα και φαγητά!

Η αστυνομία προσπαθεί μέσω περιπολιών να περιορίσει τα κρούσματα ληστειών αλλά πολλοί πολίτες διαμαρτύρονται ότι στο κέντρο του Πύργου, πεζόδρομο 28ης Οκτωβρίου και Λετρίνων δεν υπάρχει καθόλου αστυνόμευση του χώρου και πολλές φορές Ρομά και αθίγγανοι δρούν ανενόχλητοι.

Share