Π.Παπαδάτος: Δυστυχώς δε φαίνεται ότι μπορεί να υπάρχει συναίνεση. Την πυροδότησε η πράξη της υποψηφίας του κ. Νικολούτσου

Παρ, 11/25/2011 - 18:33

Εκλογικά κερδίσαμε! Κερδίσαμε σε πείσμα και μαχητικότητα! Κερδίσαμε το Λάμπρο Μπίκο που πλέον στηρίζει την παράταξη μας ακόμα ποιό δυνατά, ποιό αποφασιστικά! Κερδίσαμε σε αυτοπεποίθηση!

Ο φορέας μας όμως, το ΕΒΕ Ηλείας γίνεται φτωχότερος.  Για το Επιμελητήριο η επιστημονική κατάρτιση του αρχιτέκτονα Λάμπρου Μπίκου, η μακρόχρονη εμπειρία του σε πολλά πεδία δράσης (Νομαρχία Ηλείας, ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδος κ.α.) και η μέχρις αυταπάρνησης αφοσίωση του για το καλύτερο για το Νομό, συνιστούν μία ανεπανόρθωτη απώλεια.

Παρά το ότι ζητήθηκε κλίμα συναίνεσης στη μετά Αγγελόπουλο εποχή, δυστυχώς δε φαίνεται ότι μπορεί να υπάρχει. Το πυροδότησε η πράξη της υποψηφίας του κ. Νικολούτσου.

Αναμφισβήτητα με το γράμμα του νόμου ο κ. Μπίκος περισσεύει. Όμως είναι κέρδος για το θεσμό η απώλειά του;

Εμάς όσους απαρτίζουμε την Ανανεωτική Επιμελητηριακή Κίνηση για την Ανάπτυξη και την Πρόοδο, μας ανησυχεί η επόμενη μέρα. Οι εκλογές θα περάσουν, όμως στην επόμενη μέρα ο πέλεκυς της κρίσης θα είναι βαρύς για όλους μας.

Όλοι μας πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να το κάνουμε με κανόνα όχι μόνο το νόμιμο, αλλά και το ηθικό!

 

Πέτρος Παπαδάτος

Υποψήφιος Πρόεδρος ΕΒΕ Ηλείας

Share