Θανατηφόρο τροχαίο λίγο έξω από τη Βάρδα, στην «καρμανιόλα» Πατρών-Πύργου

Τετ, 11/23/2011 - 16:06

Νέο θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, στην φονική «εθνική» οδό Πατρών ?Πύργου, στο ύψος της Βάρδας. Αυτοκίνητο Ι.Χ. συγκρούστηκε με σφοδρότητα, πλαγιομετωπικά με βυτίο μεταφοράς τσιμέντου. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να βρει τραγικό θάνατο, η 75χρονη Μ.Σ. από την Αχαΐα, επιβάτης του αυτοκινήτου, που μετατράπηκε σε άμορφη μάζα.
Αδιευκρίνιστο μέχρι στιγμής παραμένει αν η άτυχη γυναίκα κατοικούσε στην Πάτρα ή την Ακράτα.  Το αυτοκίνητο που οδηγούσε η γυναίκα είχε κατεύθυνση προς την Πάτρα ενώ ο οδηγός της νταλίκας κατευθυνόταν προς Πύργο.
Η γυναίκα κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα χτυπώντας μετωπικά με την νταλίκα. . .
Σοκαρισμένος ο οδηγός της νταλίκας ανέφερε πως βρισκόταν κανονικά στο δρόμο του όταν από το αντίθετο ρεύμα είδε ένα αυτοκίνητο να πέφτε μπροστά του.

Από τη σφοδρή σύγκρουση το αυτοκίνητο διαλύθηκε στην κυριολεξία και κλήθηκε στο σημείο ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λεχαινών προκειμένου να απεγκλωβίσει το νεκρό. . .

Προανάκριση για την εξακρίβωση των αιτιών που προκάλεσαν το τροχαίο, προανάκριση διενεργεί η Τροχαία Ηλείας.

Share