Λήστευσαν ιερέα στην Μαγούλα Ηλείας. Πάνω από 95.000 ευρώ η λεία τους (νεώτερα).

Σάβ, 10/08/2011 - 13:25

Χθες βράδυ Παρασκευής δύο άτομα λήστευσαν ιερέα στο σπίτι του στην Μαγούλα Ηλείας και απεχώρησαν με λεία πάνω από 95.000 ευρώ.

Οι δράστες με απειλή μαχαιριού ακινητοποίησαν τον ιερέα και την συζυγό του και πήραν χρυσαφικά και μετρητά που βρήκαν στο σπίτι. Στην συνέχεια διέφυγαν με αυτοκίνητο.

Όταν έφυγαν ο ιερέας ειδοποίησε την Αστυνομία και γρήγορα έφθασαν επί τόπου άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου και του Αστυνομικού Τμήματος Πελοπίου.

Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό γιά την σύλληψη των δραστών και τον εντοπισμό του αυτοκινήτου διαφυγής τους.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Χθες (7-10-2011) το βράδυ στην περιοχή Μαγούλα Ηλείας, δύο άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε οικία 79χρονου ιερέα και με απειλή χρήσης βίας λήστεψαν αυτόν και την 75 σύζυγό του.

Ειδικότερα, οι δράστες αφού απείλησαν το ζευγάρι των ηλικιωμένων με στιλέτο και όπλο εκκένωσης ηλεκτρικής ενέργειας, τους κλείδωσαν σε δωμάτιο της οικίας. Έπειτα εξερεύνησαν όλους τους χώρους και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 95.000 ευρώ και διάφορα κοσμήματα, κατά δήλωση του παθόντα. Στην συνέχεια διέφυγαν με όχημα προς άγνωστη κατεύθυνση και αναζητούνται.

 

Share