Σοβαρό τροχαίο στον δρόμο Κατακόλου Πύργου

Πέμ, 03/24/2011 - 06:13

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα συνέβη χθες 23/3 λίγο πρίν τις 22.00 στην Εθνική Οδό Κατακόλου Πύργου.

Οδηγός της λευκής BMW ήταν ο γνωστός επιχειρηματίας του Πύργου Σάκης Τσουκαλάς με συνεπιβάτη τον Γιώργο Λαδά. Είχε κατεύθυνση απο το Κατάκολο προς τον Πύργο. Λίγα μέτρα πριν από την επικίνδυνη στροφή προς το Καβούρι, τα ίχνη στο δρόμο δείχνουν την πορειά που χάραξε με μεγάλη ταχύτητα το αυτοκίνητο προς τα αριστερά. Ήταν ευτύχημα που τη στιγμή της εκτροπής δεν ερχόταν άλλο αυτοκίνητο από το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Σχεδόν στο τέλος της μεγάλης ευθείας η BMW "χάθηκε" αριστερά, πέρασε στο χώμα, "έκοψε" την μεγάλη ξύλινη κολώνα της ΔΕΗ, γκρέμισε τη μάντρα αγροικίας και η ξέφρενη πορεία της σταμάτησε σε παρακείμενο χωράφι.

Άμεσα, διερχόμενοι οδηγοί έσπευσαν σε βοήθεια και τουλάχιστον οκτώ πυροσβέστες με δύο οχήματα έφθασαν στο σημείο για να απεγκλωβίσουν τους τραυματίες. Η κατάσταση του αυτοκινήτου έκανε πιο δύσκολο το έργο τους, ενώ δίπλα τους οι διασώστες του ΕΚΑΒ περίμεναν να ολοκληρωθεί ο απεγκλωβισμός.

Οδηγός και συνοδηγός, που είχαν χάσει τις αισθήσεις τους, απεγκλωβίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Πύργου. Εκεί οι γιατροί καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την αντιμετώπιση των τραυμάτων τους.

Δεκάδες φίλοι των δύο τραυματιών, που είναι ιδιαίτερα γνωστοί στον Πύργο, έφθασαν στο σημείο, έχοντας πληροφορηθεί τι είχε συμβεί.

Η κυκλοφορία στην οδό Κατακόλου διακόπηκε για αρκετή ώρα. Από την άλλη πλευρά, η καταστροφή του στύλου ηλεκτροδότησης βύθισε για αρκετή ώρα την περιοχή απο τον Πύργο και τα Λαστέϊκα έως το Κατάκολο στο σκοτάδι. Οι ασφάλειες του συστήματος ηλεκτροδότησης λειτούργησαν σωστά, την ώρα που τα καλώδια στο σημείο του ατυχήματος βρίσκονταν στο δρόμο.

* Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του "ΗΛΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ" ο οδηγός Σάκης Τσουκαλάς μετεφέρθη στο Νοσοκομείο του Ρίου με σοβαρό αυχενικό κάταγμα, ενώ η κατάσταση του συνοδηγού είναι πολύ ελαφριά.

Πηγή Iliatora.gr

Share