Πανηλειακός: Μόνο νίκη με Γλυφάδα - Κάλεσμα από το Σύλλογο Φίλων

Πέμ, 05/17/2012 - 17:15
Για το τελευταίο του ματς της κανονικής (τουλάχιστον) περιοδου φέτος, με τη Γλυφάδα την Κυριακή στον Πύργο (ώρα 5.00 μμ.), ετοιμάζεται πλέον ο Πανηλειακός. Και θέλει ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ για πολλούς λόγους:
Για βαθμολογικούς λόγους,
Για διεκδίκηση της πρώτης θέσης όσο υπάρχουν ακόμα κάποιες πιθανότητες,
Για διατήρηση του πολύ θετικού αήττητου σερί και συγκομιδής εντός έδρας,
Γιατί παίζει πάντα για τη νίκη,
Γιατί θέλει να ικανοποιήσει και πάλι τους φίλους που βρίσκονται κοντά στην ομάδα,
Αλλά και γιατί δεν έχει κάποιο λόγο να θέλει ο Πανηλειακός να βγει η Γλυφάδα τρίτη (κι όχι κάποια άλλη ομάδα). Και το ματς αυτό θα παίξει σημαντικό ρόλο και γι'αυτό.  
* Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα, την Πέμπτη συνεχίστηκε η προετοιμασία, το ίδιο και την Παρασκευή. Δεν υπολογίζονται πάλι οι τραυματίες (και προερχόμενοι από εγχείριση) Κυριακίδης και Αντωνίου, κι ο τιμωρημένος Βατσής (δεύτερη αγωνιστική από 7 κίτρινες). Ενώ ο Θωνιάτης (έχει ενοχλήσεις στο ισχίο) αναμένεται να είναι διαθέσιμος. 
 
Κάλεσμα από το Σύλλογο Φίλων
 
Πρόσκληση στους οπαδούς του Πανηλειακού να παρευρεθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι την Κυριακή (5.00 μμ.) στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα με τον ΑΟ Γλυφάδας για την 21η αγωνιστική της Football League 2, έκανε με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Φίλων του Πανηλειακού.
Αναλυτικά:
"Καλούμε τον κάθε φίλαθλο και οπαδό να σταθεί δίπλα στην ομάδα μας στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της κανονικής περιόδου. Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη. Χειροκροτούμε την ομάδα μας, την εμψυχώνουμε, τη στηρίζουμε! Ανταμοίβουμε όλους τους συντελεστές της ομάδας μας, της καλύτερης του πρωταθλήματος, για όσα σπουδαία έχουν πετύχει ως τώρα!
Συνεχίζουμε γερά, πάμε ψηλά! Όλοι στο γήπεδο! Ο κόσμος του Πανηλειακού είναι ΔΥΝΑΜΗ! Ο Πύργος ήταν, είναι και θα είναι ΕΔΡΑ!!!
Σε αυτή την τεράστια προσπάθεια που κάνουν φέτος οι παίκτες μας, πρέπει να έχουν τη θερμή συμπαράσταση των φιλάθλων τους.
Υπενθυμίζεται ότι μετά από προσφορά του διοικητικού επικεφαλής της ομάδας μας Κώστα Ντάβαρη, η είσοδος για τη Θύρα 9 είναι ΔΩΡΕΑΝ (θα αφορά τα μέλη ή όσους άλλους εγγραφούν κι έχουν πληρώσει τουλάχιστον τη συνδρομή του τελευταίου μήνα για τα γραφεία του Συλλόγου Φίλων της ομάδας)".
 
* ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ: "Ο Σύλλογος Φίλων Πανηλειακού καλεί όλα τα μέλη αλλά κι όλους τους φίλους της ομάδας σε συνέλευση την προσεχή Τετάρτη 23 του μήνα και ώρα 8.00 μμ. στα γραφεία (οδός Μπιζανίου 7 στον Πύργο). Θα συζητηθούν μεταξύ άλλων, πολύ ΣΟΒΑΡΑ θέματα που αφορούν την ύπαρξη και τη λειτουργία του Συλλόγου. Γι' αυτό να παρευρεθείτε ΟΛΟΙ (κι όταν λέμε όλοι, εννοούμε όλοι...)!"
Share