"Τα Κύπελλα δίνονται στα γήπεδα" - Επιστολή Κ. Φωτόπουλου για τις βραβεύσεις ΕΠΣΗ

Πέμ, 05/17/2012 - 16:04

Με αφορμή την εκδήλωση που γίνεται την Κυριακή για τις βραβεύσεις της ΕΠΣΗ για την περίοδο αυτή, οφείλω να παρατηρήσω τα εξής:

 Ποια είναι τελικά η ονομασία της γιορτής αυτής;

 Το κυριότερο όμως αφορά τις βραβεύσεις αυτές, στην λίστα των οποίων υπάρχουν ονόματα χωρίς καμία προσφορά στο Ηλειακό ποδόσφαιρο και χάριν προσωπικών μικροπολιτικών του Κουλούρη, καλούνται να βραβευθούν στην εκδήλωση της Κυριακής.

 Για παράδειγμα έχει κάποια προσφορά ο δημοσιογράφος της ΕΡΑ Μιλτιάδης Παναγιωτόπουλος στο τοπικό ποδόσφαιρο και δεν το γνωρίζουμε;

Eπίσης υπάρχουν στην λίστα βραβεύσεων άτομα που οφείλουν στο Ηλειακό ποδόσφαιρο και δεν υπάρχει ουδείς λόγος να τιμηθούν, όπως για παράδειγμα ο γνωστός και μη εξαιρετέος Γιώργος Αστερής!

 Κατ' αρχάς η εκδήλωση αυτή δεν έχει αποκτήσει την ονομασία που πρέπει, παρ' όλο που θα διεξαχθεί για τρίτη συνεχή χρονιά.

 

 Φαίνεται ξεκάθαρα έτσι ότι ο Κουλούρης και οι συν αυτώ δεν έχουν καταλάβει ακόμα ότι έχουν περάσει πλέον οι εποχές των πρακτικών και μεθοδεύσεων αυτών, οι οποίες ανήκουν σε μία άλλη Ελλάδα που μας έφεραν στην σημερινή κατάσταση και συνεχίζουν να πολιτεύονται με όρους και σκεπτικά του παρελθόντος που πλέον έχουν καταδικασθεί στη συνείδηση του κόσμου. Το «βιολί» τους όμως αυτοί...

 Για γιορτές, πανηγύρια, φωτογραφίσεις είναι «μανούλες» αλλά στις συντριπτικές καταγγελίες του ΠΑΟ Βάρδας και άλλων ομάδων καταπίνουν την γλώσσα τους...

 Τέλος η νέα «μόδα» απονομής κυπέλλων και μεταλλίων στις πρωταθλήτριες ομάδες στην διάρκεια της εκδήλωσης και όχι στον φυσικό τους χώρο, δηλαδή τα γήπεδα για να γιορτάσουν την επιτυχία τους με τους φιλάθλους, είναι εντελώς άστοχη και πρέπει να μην επαναληφθεί άλλη χρονιά γιατί υποβαθμίζει την γιορτή που πρέπει να γίνεται στο γήπεδο.

 Ύστερα απ' αυτά δεν υπάρχει λόγος παρουσίας μου στην εκδήλωση αυτή, γιατί οι διαφωνίες μου είναι αρκετές και βέβαια αντέδρασα στο Δ.Σ. και τις καταψήφισα για τους λόγους που ανέφερα παραπάνω.

 Φωτόπουλος Κώστας 

Μέλος Δ.Σ. ΕΠΣ Ηλείας 

 

 

 

 

Share