Δόξα Ν. Μανολάδας: Στις 4.00 την Κυριακή το πρώτο μπαράζ ανόδου στη Δ' Εθνική

Πέμ, 05/17/2012 - 13:40
Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της Δόξας για τον πρώτο αγώνα των μπαράζ ανόδου με αντίπαλο τον ΑΟ Δηλινάτα (τον εκπρόσωπο της Κεφαλονιάς), που θα γίνει την Κυριακή στις 4.00 μμ.. Η ώρα έναρξης του αγώνα γνωστοποιήθηκε σήμερα το πρωί επίσημα από την ΕΠΟ και προέκυψε για συγκοινωνιακούς λόγους μετακίνησης της ομάδας από την Κεφαλονιά.
Κατά τα άλλα, ο Ανδρέας Ζήκος ξεκούρασε την Πέμπτη τους παίκτες του, οι οποίοι από σήμερα θα μπουν στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας τους. Μόνος απών ο Γεωργιόπουλος (που έχει πρόβλημα τραυματισμού στους προσαγωγούς εδώ και καιρό και δεν προλαβαίνει κανένα ματς).
Το κλίμα, πάντως, στις τάξεις των «μαυραετών» είναι εξαιρετικό κι άπαντες είναι πεπεισμένη, ότι μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ηλείας, θα υλοποιηθεί και δεύτερος φετινός στόχος, που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Δ' Εθνική, για πρώτη φορά στην 63χρονη ιστορία του συλλόγου.
Υπενθυμίζεται ότι ο κυριακάτικος είναι ο πρώτος από τους έξι συνολικά αγώνες που θα δώσει η ομάδα, σερί, μέχρι τις 6 Ιουνίου.
Διαιτητεύει ο Ρατσιάτος (Αργολίδας).
Μ.Κ.
Share