Πανηλειακός: Κινήσεις ενίσχυσης - Σημαντικές επαφές Κ. Ντάβαρη!

Τετ, 05/16/2012 - 20:38

Ενώ η προετοιμασία του Πανηλειακού συνεχίζεται για το τελευταίο του ματς στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος, την Κυριακή, ώρα 5.00 μμ., στο Στάδιο Πύργου με τη Γλυφάδα (έχει ρεπό την επόμενη τελευταία αγωνιστική) ήδη γίνονται και σημαντικές κινήσεις που αφορούν το άμεσο μέλλον! Με πολύ θετικές μάλιστα ενδείξεις ως τώρα!

Σύμφωνα με όσα δήλωσε το βράδυ της Δευτέρας (στην εβδομαδιαία αθλητική εκπομπή του τηλεοπτικού καναλιού της Ηλείας Cosmos Tv) ο διοικητικός επικεφαλής της ομάδας Κώστας Ντάβαρης: "Ο Πανηλειακός του χρόνου θα παίξει στη Β' Εθνική! Εκφράζω δημοσίως την πλήρη πίστη μου γι' αυτό το πάρα πολύ σημαντικό γεγονός που έρχεται! Είτε με τον ένα, είτε με τον άλλο τρόπο!

Και μάλιστα λέω από τώρα ότι, με τα δεδομένα που διαμορφώνονται, ο Πανηλειακός θα πρωταγωνιστήσει και σε αυτή την κατηγορία! Μάλιστα σήμερα (σ.σ. Δευτέρα) στην Αθήνα είχα συζητήσεις με σοβαρούς ανθρώπους, που έχουν σημαντική οικονομική επιφάνεια, κι επίσης έχουν γνώσεις και εμπειρία, οι οποίοι θα βοηθήσουν στη νέα προσπάθεια. Και του χρόνου θα υπάρξει μία πολύ ισχυρή διοίκηση που θα καθοδηγήσει την ομάδα! Αυτά θέλω να πω προς το παρόν, και προσεχώς θα είμαι σε θέση να πω ακόμα περισσότερα".

Δηλώσεις δηλαδή που αφήνουν μεγάλα περιθώρια αισιοδοξίας, αλλά και που φανερώνουν ότι όσο ψηλότερα, τόσο καλύτερα, ακόμα και σε μια τόσο δύσκολη εποχή που βιώνουμε! Οπότε ο στόχος του Πανηλειακού για άνοδο, με κάθε τρόπο, γίνεται ακόμα πιο έντονος! Αλλά και πιο αναγκαίος!

Ενώ σε ερώτηση για την άμεση συνέχεια, και τις όποιες πληροφορίες για το τι θα γίνει στη Γ' Εθνική (για θέσεις ανόδου, πλέι - οφς, κ.τ.λ.), ο Κ. Ντάβαρης τόνισε: "Προς το παρόν, αυτές τις μέρες είμαστε στραμμένοι μόνο στο κυριακάτικο ματς. Εγώ, επειδή είμαι υποχρεωμένος από τη θέση μου, παρακολουθώ καθημερινά, στενά και συνεχώς, κι όλα όσα λέγονται και γίνονται πάνω σε αυτό το θέμα. Το ίδιο κι ο τεχνικός διευθυντής Παύλος Μυροφορίδης. Και ήδη τη Δευτέρα, είχα στην Αθήνα, νέες επαφές και νέα ενημέρωση, και γι' αυτά τα θέματα. Όμως, πιο επίσημα και πιο δημόσια, θα ασχοληθούμε με αυτά, μετά και το κυριακάτικο ματς. Άλλωστε, υπάρχουν ακόμα ανοιχτά θέματα, που μόνο από τη διοργανώτρια αρχή μπορούν να επιλυθούν και να απαντηθούν".

Αναβολές και προετοιμασία

Να υπηρετήσουν την στρατιωτική τους θητεία κλήθηκαν τρεις παίκτες της ομάδας, ο Δημήτρης Ταφαρλής, ο Γιάννης Σωτηρόπουλος και ο Στράτος Χιντζίδης, οι οποίοι πήραν νέα αναβολή από τον στρατό. Στη διάρκεια της περιόδου το ίδιο είχε γίνει και με τον (επίσης 23χρονο) Άρη Λώττα.

Έτσι ώστε και οι τρεις (23χρονοι) να είναι στη διάθεση του Σωτήρη Αντωνίου εν όψει του αγώνα με τον ΑΟ Γλυφάδας στον Πύργο την Κυριακή, αλλά και για τα πλέι - οφς ανόδου που πιθανόν να χρειαστούν τον επόμενο μήνα.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, από το παιχνίδι με τον ΑΟ Γλυφάδας θα απουσιάσει ο Λευτέρης Βατσής, ο οποίος θα εκτίσει τη δεύτερη ποινή της τιμωρίας του (είχε συμπληρώσει επτά κίτρινες κάρτες), και οι Κυριακίδης, Αντωνίου. Ο Θωνιάτης έχει το πρόβλημα στο ισχίο αλλά αναμένεται να είναι διαθέσιμος. Το ίδιο κι ο Βαγγέλης Βαλαώρας που λόγω προβλήματος τραυματισμού δεν ήταν έτοιμος στα τελευταία ματς. Μετά την Τρίτη που η ομάδα είχε ρεπό, οι προπονήσεις συνεχίστηκαν την Τετάρτη.

Δωρεάν είσοδος στη Θύρα 9

* Όπως γνωστοποίησε ο διοικητικός επικεφαλής του Πανηλειακού Κώστας Ντάβαρης για τον τελευταίο αγώνα του Πανηλειακού στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος την Κυριακή στο Στάδιο με τη Γλυφάδα, η είσοδος στη Θύρα 9 για τους οργανωμένους θα είναι ΔΩΡΕΑΝ (όσα μέλη έχουν πληρώσει τουλάχιστον τη συνδρομή του μήνα στο Σύλλογο Φίλων).

Share