Πρωταθλήτρια προπαίδων η ομάδα της ΕΠΣ Ηλείας

Τρί, 05/15/2012 - 11:42

Με μια τρομερή εμφάνιση και νίκη στην Πάτρα 3-0, επί της μικτής Αχαϊας, η μικτή προπαίδων της Ηλείας αναδείχτηκε πρωταθλήτρια του 8ου ομίλου του διενωσιακού πρωταθλήματος, που οργάνωσε η ΕΠΟ.

Ήταν μια μεγάλη επιτυχία για τους παίκτες, το προπονητικό τιμ (Χρυσανθακόπουλος, Αντωνιάδης) και τους παράγοντες της ΕΠΣ, Γ. Καριώρη και Θ. Κανελλόπουλο που μαζί με το φροντιστή, Σάκη Φιντριλή ήταν κοντά στην ομάδα.

Η μικτή αιφνιδίασε πλήρως τους αντιπάλους με γκολ που σημείωσε στο 2' ο Νικολακόπουλος από ωραία μπαλιά του Παναγόπουλου (0-1).

Στο 20' ο βιρτουόζος παίκτης του Αιόλου, Νικολακόπουλος (γιος του παίκτη της Δόξας Ελαιώνα) με απίθανο ψηλοκρεμαστό σουτ έκανε το 2-0. Το σκορ έκλεισε στο 45' ο ταλαντούχος Μπινιώρης (Απόλλων Ν. Φιγαλείας) με απευθείας κόρνερ, όπως είχε κάνει και στο ματς με την Κεφαλονιά.

ΗΛΕΙΑ:  Λαδάς, Αργυρόπουλος, Σάμαρης, Γκίτσης, Αγγελόπουλος, Μπινιώρης, Λούρμπας, Σοφιανόπουλος, Νικολακόπουλος, Καραβατάς, Παναγόπουλος.

Μπήκαν αλλαγή οι παρακάτω παίκτες: Γεωργόπουλος, Αστερόπουλος, Τρίμης, Σκλαβενίτης, Γιαννακόπουλος, Χατζής, Γαλανόπουλος.

 

Βαθμολογία

Ηλεία             9-0     10

Αχαϊα              8-4     9

Ζάκυνθος       6-7     6

Αιτ/νία            2-3     4

Κεφαλληνία     2-13  0

Π.Κ.Τ.

Share