Με αισιοδοξία για τα Χανιά ο Πανηλειακός

Τετ, 03/07/2012 - 21:55

Με αισιοδοξία, θέληση και πάθος, συνεχίζεται η προετοιμασία του Πανηλειακού για την έναρξη του Β' γύρου του πρωταθλήματος και τη δύσκολη έξοδο στα Χανιά όπου την Κυριακή θα αντιμετωπίσει εκεί την τοπική ομάδα) που "καίγεται" για βαθμούς λόγω της χαμηλής βαθμολογικής θέσης της.

Αγωνιστικά, έγινε προπόνηση το μεσημέρι της Τετάρτης, ακολούθως την Πέμπτη το μεσημέρι, μετά την Παρασκευή το πρωί, ενώ το μεσημέρι της Παρασκευής είναι προγραμματισμένη η αναχώρηση της αποστολής από Πύργο και βράδυ Παρασκευής θα ταξιδέψει Πειραιάς - Χανιά με το πλοίο (θα είναι εκεί Σάββατο πρωί). Λίγο άρρωστος από κρύωμα ήταν ο Θωνιάτης, όχι όμως κάτι σημαντικό από ότι φαίνεται. Δεν υπολογίζονται έτσι κι αλλιώς οι τιμωρημένοι Κολόκας, Αντωνίου.

*** Στο μεταξύ, μέλη του Συλλόγου Φίλων Πανηλειακού μαζί με μέλη του Paniliakos Athens club, διοργανώνουν εκδρομή για τα Χανιά, εκεί όπου θα βρεθούν μαζί και με κάποιους Ηλείους φοιτητές της Κρήτης. Πληροφορίες για τους ενδιαφερόμενους υπάρχουν στις σχετικές σελίδες στο facebook καθώς επίσης και στα γραφεία του Συλλόγου Φίλων Πανηλειακού (Μπιζανίου 7, καθημερινά μετά τις 6.00 μ.μ.)!

Share