Χαμουζάς: «Δεν απαντώ στις συκοφαντίες...»

Τετ, 03/07/2012 - 11:45
«Δεν απαντάω πλέον στις συκοφαντίες του κ. Ντάβαρη. Το μέλλον θα αποδείξει τα αληθινά γεγονότα» αναφέρει σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Δόξας Ν. Μανολάδας, Ανδρέας Χαμουζάς, απαντώντας έτσι στην χθεσινή ανακοίνωση του προέδρου του Ολυμπιακού Λαμπετίου. Έτσι κλείνει ουσιαστικά από την πλευρά του την «αντιπαράθεση» που δημιουργήθηκε μετά τον αγώνα του περασμένου Σαββάτου και κορυφώθηκε κατά τη διάρκεια της χθεσινής Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΣΗ.
Παράλληλα, ο κ. Χαμουζάς ευχαρίστησε και τους ανθρώπους του Κουρτεσίου για την άψογη φιλοξενία τους στον σαββατιάτικο αγώνα, δίνοντας μ? αυτόν τον τρόπο την πραγματική διάσταση στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος της αναμέτρησης με το Λαμπέτι κι αφορούσαν το γήπεδο του Κουρτεσίου: «Θέλω να ευχαριστήσω τους εκπροσώπους της ομάδας του Κουρτεσίου για την άψογη φιλοξενία, που μας παρείχαν. Όταν αναφέρθηκα στην ακαταλληλότητα του γηπέδου εννοούσα την ποιότητα του αγωνιστικού χώρου».
Τέλος, ο διοικητικός επικεφαλής των «μαυραετών» αναφέρθηκε και στον Ανδρέα Τρυφωνόπουλο, για τον οποίο τονίζει: «Τιμώ και σέβομαι τον άνθρωπο και προπονητή Ανδρέα Τρυφωνόπουλο και κατανοώ, ότι, αν κάτι ειπώθηκε το Σάββατο, ήταν στην ένταση της στιγμής».
Το μυαλό στο Βούναργο
Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, ο Ανδρέας Ζήκος συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς την προετοιμασία ενόψει του προσεχούς εκτός έδρας αγώνα με τον Ήφαιστο Βουνάργου. Οι «μαυραετοί» αντιμετωπίζουν με μεγάλη σοβαρότητα την εν λόγω αναμέτρηση και δεν υποτιμούν σε καμία περίπτωση τον αντίπαλο. Για το ματς δεν υπολογίζεται ο Κανελλόπουλος, που απεβλήθη στο παιχνίδι με το Λαμπέτι.
Επιμέλεια Καραντώνη Μαρία
Share