Οι σημερινοί εξ'αναβολής αγώνες - Δεν παίζει ο Κένταυρος με τον Αίαντα

Τετ, 03/07/2012 - 08:02

Μόνο το ένα από τα δυο προγραμματισμένα εξ αναβολής ματς της 21ης αγωνιστικής της Α1 κατηγορίας Βέρροιος θα γίνει σήμερα Τετάρτη. Αναβλήθηκε λόγω έλλειψης γηπέδου η συνάντηση του Αίαντα Γαστούνης με τον Κένταυρο Μαγούλας για αργότερα. Έτσι λοιπόν σήμερα στις 15.30 στο γήπεδο της Π. Μανολάδας, η τοπική Προοδευτική, θα υποδεχτεί τον ουραγό της βαθμολογίας Ήφαιστο Βουνάργου, με στόχο την νίκη που θα την φέρει με 44 βαθμούς μόνη στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Διαιτητής: Γεωργόπουλος

Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Α.Ε. Κανουλίων - Πανωλενιακός

Με το εξ αναβολής ματς της 22ης αγωνιστικής ανάμεσα στην Α.Ε. Κανουλίων και τον φιλόδοξο Πανωλενιακό, συνεχίζεται στις 15.30 στο βοηθητικό γήπεδο του Δημ. Στ. Πύργου το  πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας , με το οποίο και θα ολοκληρωθεί κάθε εκκρεμότητα του πρωταθλήματος, πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου.

Διαιτητής: Μ. Λαμπρόπουλος

Γ  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ - DALUZ

Στις 16:00 Α.Ο. Μαγούλας - Ανδρίτσαινα

Με το εξ αναβολής ματς της 11ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ΄ κατηγορίας ανάμεσα στον Α.Ο. Μαγούλας και τον Α.Ο. Ανδρίτσαινας, ολοκληρώνεται και η τελευταία εκκρεμότητα στον όμιλο αυτό, μια αγωνιστική πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου.

Διαιτητής: Δημητρακόπουλος

Share