Ένταση και έγκριση απολογισμών στη Γ.Σ. της Ε.Π.Σ. Ηλείας

Δευ, 03/05/2012 - 22:48

Αρκετή ένταση και λογομαχίες περιλάμβανε η τακτική Γ.Σ της Ε.Π.Σ.Η, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας. Ο οικονομικός απολογισμός πάντως, αλλά και ο προϋπολογισμός, ψηφίστηκαν ομόφωνα (από όσους είχαν απομείνει να ψηφίσουν μετά από 4ωρη περίπου διαδικασία), ενώ κι ο διοικητικός απολογισμός, ψηφίστηκε από όλους, εκτός από τον εκπρόσωπο του Άρη Ξυλοκέρας( Γιάννη Δημόπουλο).

Αντιπαραθέσεις και διαμαρτυρίες...

Παρόντες αρχικά ήταν 54 εκπρόσωποι σωματείων (από τα 87 συνολικά, που είχαν δικαίωμα ψήφου), ενώ πρώτος μίλησε ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Η, Άρης Κουλούρης, ο οποίος έκανε τον απολογισμό, τονίζοντας το έργο της ΕΠΣΗ, τη λειτουργία των Επιτροπών και άλλα θέματα που αφορούν την ερασιτεχνική ποδοσφαιρική Ηλεία.

Στη διαδικασία πάντως είχαμε αντιπαραθέσεις, κυρίως μεταξύ των εκπροσώπων της Δόξας Ν.Μ. και του Λαμπετίου, για την πρόσφατη αναμέτρηση τους και όχι μόνο, ενώ γενικότερα υπήρξε ένταση κάποιες φορές κατά την διάρκεια της Γ.Σ. Υπήρξαν πολλές διαμαρτυρίες και φωνές... από τους εκπροσώπους των σωματείων, για τον τρόπο λειτουργίας της Ε.Π.Σ.Η, την διαιτησία, τα εξοδολόγια, αλλά και τις ποινές της Πειθαρχικής, που μεταξύ άλλων, δεν τις αντέχουν... οικονομικά τα σωματεία, βάσει και της κατάστασης που έχει περιέλθει η χώρα.

Τοποθετήθηκαν αρκετοί παράγοντες και βέβαια μέλη του Δ.Σ της Ε.Π.Σ.Η, με τον Γιώργο Παπαγεωργίου να δηλώνει ξεκάθαρα ότι θα δώσει το παρών στις επόμενες εκλογές.

Όπως και ο πρώην πρόεδρος της Δάφνης, Γιώργος Τσουραπάς, που έδειξε διάθεση να είναι υποψήφιος. Τέλος, τοποθέτηση έκανε και ο πρόεδρος της Ε.Δ. της Ε.Π.Σ.Η Σάκης Γιαννόπουλος, που ανέφερε μεταξύ άλλων, ότι η ηλειακή Διαιτησία προσπαθεί για το καλύτερο και ότι έχει βελτιωθεί την φετινή περίοδο.

 

Share