Απάντηση Κ. Ντάβαρη σε δήλωση Α. Χαμουζά για το ματς Δόξα - Λαμπέτι

Δευ, 03/05/2012 - 21:59
Με δήλωση του εκ μέρους του Δ.Σ. του Ολυμπιακού Πύργου, ο Κώστας Ντάβαρης τονίζει τα εξής:
«Πρέπει να απαντήσω σε δήλωση του προέδρου της Δόξας Ν.Μ. Ανδρέα Χαμουζά, που αναφέρθηκε στον μεταξύ μας αγώνα.
Α) Καταρχήν, το γήπεδο, αφού παραδέχεται ότι ήταν ακατάλληλο από πλευράς προϋποθέσεων, για τη διεξαγωγή αυτού του αγώνα, αυτό είναι λόγος για να έπαιρναν οι γηπεδούχοι αυξημένα μέτρα (και στο κάτω - κάτω αυτοί έπαιζαν λόγω προηγούμενης τιμωρίας τους, εκεί). Κι επειδή ακριβώς δεν ήταν ασφαλές το γήπεδο, μπήκαν και φίλαθλοι, κι ο διαιτητής δεν έληγε το ματς με τίποτα!
Β) Εμείς σεβόμαστε και κάθε ομάδα, και τον πρόεδρο της και τους παράγοντες της, που πληρώνουν και μοχθούν για τους στόχους της ομάδας τους, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι η δική μας ομάδα δεν πρέπει να παίζει ή να κάθεται να χάνει! Δε γίνονται αυτά τα πράγματα.
Γ) Ο προπονητής μας Ανδρέας Τρυφωνόπουλος, όχι μόνο δεν προκάλεσε κανέναν, όχι μόνο έτυχε άθλιας και  χυδαίας συμπεριφοράς (όπως και τα άλλα μέλη της αποστολής μας), αλλά ούτε γύρισε να κοιτάξει καν, ακόμα κι όταν δεχόταν πέτρες! Κι αυτό έγινε όχι λόγω αδυναμίας, αλλά λόγω ήθους και σωστής συμπεριφοράς, ακόμα και σε τέτοιες συνθήκες. Μήπως τελικά οι διαιτητές και η ποδοσφαιρική αρχή προτιμούν άλλου είδους προπονητές, φωνακλάδες, «τσαμπουκάδες», συνεχώς διαμαρτυρόμενους, «μπουκαδόρους» στο γήπεδο, κ.τ.λ.;
Δ) Όταν μας έβριζαν χυδαία και μας έλεγαν ότι «παίζουμε για τη Βάρδα» κ.τ.λ., εγώ απάντησα «σταματήστε, γιατί με αυτά που λέτε και κάνετε, ουσιαστικά μας προκαλείτε να σκεφτούμε αλλιώς για τα επόμενα παιχνίδια». Αλλά επίσης είπα ότι  «εμείς όμως δεν είμαστε τέτοιοι, εμείς παίζουμε μόνο για την ομάδα μας, και θα παίξουμε για να κερδίσουμε και τη Βάρδα, κι οποιονδήποτε άλλον, έτσι όπως και σήμερα ήρθαμε να κερδίσουμε κι εδώ»! Κι αυτό έχει άλλωστε ήδη φανεί κι από τα αποτελέσματα μας, και με τις δυο αυτές ομάδες στον πρώτο γύρο.
Ε) Οι χτυπημένοι παίκτες μας που μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Πύργου αμέσως με την επιστροφή μας στον Πύργο, είναι από μόνο του σαν γεγονός, ο πιο μεγάλος και ο πιο αδιάψευστος μάρτυρας!».

Να σημειωθεί ότι για το θέμα αυτό υπήρξε αρκετά εκτεταμένη αναφορά και στη Γ.Σ. των σωματείων της ΕΠΣΗ που έγινε το απόγευμα της Δευτέρας (ΦΩΤΟ)

Share