Πανηλειακός: Παρουσία Δημάρχου η προπόνηση - Μικρή "ανάσα" από ΟΠΑΠ

Κυρ, 03/04/2012 - 19:58

Με προπονήσεις συνεχίστηκε το Σαββατοκύριακο το πρόγραμμα του Πανηλειακού, λόγω του ρεπό στο πρωτάθλημα. Στην πρωινή προπόνηση της Κυριακής παρευρέθηκε κι ο Δήμαρχος Πύργου Μάκης Παρασκευόπουλος (συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Οικονομικών Γιάννη Αργυρόπουλο και τον αντιπρόεδρο αθλητικού τομέα του Δήμου, επίσης, Γιάννη Αργυρόπουλο) που μετέφερε προς τους παίκτες και τον προπονητή την αμέριστη συμπαράσταση κατ' αρχήν στον ηθικό τομέα, καθώς και τα συγχαρητήρια για την εντυπωσιακή πορεία της ομάδας, ενώ ανέφερε πως παρά την τραγική οικονομική κατάσταση που μαστίζει (και ) το Δήμο, γίνονται πολύ μεγάλες προσπάθειες να υπάρξει άμεσα, και κάποια επιτρεπτή βοήθεια και στον υλικό τομέα. Κάτι για το οποίο αναμένονται νεότερα εντός της εβδομάδας.

Επίσης μίλησε στο ποδοσφαιρικό τμήμα κι ο διοικητικός επικεφαλής Κώστας Ντάβαρης, που μεταξύ άλλων τόνισε ότι, τα αξεπέραστα εμπόδια που δεν επέτρεψαν τη διεξαγωγή της συναυλίας το Σάββατο, δημιουργούν κάποια επιπλέον καθυστέρηση στην καταβολή κάποιων οφειλομένων, αλλά οι συνεχείς προσπάθειες που πραγματοποιούνται καθημερινά για την εξεύρεση πόρων, αναμένεται να φέρουν κάποια αποτελέσματα τις αμέσως επόμενες μέρες.

Παράλληλα, όλοι συμφώνησαν πως θα δώσουν όλες τις δυνάμεις τους ώστε στη συνέχεια του πρωταθλήματος να κατακτηθούν νέες επιτυχίες, που ταυτόχρονα θα δώσουν διάρκεια στα ήδη πολύ μεγάλα επιτεύγματα αυτής της ομάδας με την πρωτοπορία στο βαθμολογικό πίνακα και τη διεκδίκηση της ανόδου. Κάτι που άλλωστε είναι ο στόχος του Πανηλειακού στην υπόλοιπη διάρκεια του πρωταθλήματος, όπως όλοι επανέλαβαν.

Η ομάδα άλλωστε είναι και τυπικά ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΧΕΙΜΩΝΑ και μόνη πρώτη, ενώ τα αγωνιστικά "δείγματα γραφής" που έχει δώσει, είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετικά.

* Σε ότι αφορά τον οικονομικό τομέα, ο Πανηλειακός, όπως κι οι υπόλοιπες ομάδες, περιμένουν με μεγάλο ενδιαφέρον τις πράξεις που θα γίνουν αυτή την εβδομάδα για την καταβολή χορηγείας από τον ΟΠΑΠ. Θα προηγηθεί η εκκαθάριση από την ΕΠΟ καθώς κι άλλες σχετικές διαδικασίες μέσω της πρώην ΕΠΑΕ, νυν Football League 2), ενώ υπολογίζεται ότι το ποσό που τελικά θα φτάσει στις ομάδες αυτής της κατηγορίας, δεν υπάρχει περίπτωση να είναι καθαρό οι 50.000 ευρώ που θα ανακοινωθούν, όπως μας μεταφέρθηκε κι από παράγοντες της ομάδας!

Αλλά μετά τις εκκαθαρίσεις, τις παρακρατήσεις (όπως π.χ. για περυσινές μετακινήσεις, και άλλα), στις ομάδες δε θα φτάσουν καλά - καλά στα χέρια τους, ούτε τα μισά (από 20.000 ως 25.000 ευρώ περίπου)!

Υποχρεωτικά πάντως, θα πάνε κι αυτά για να καλύψουν κάποιες τρέχουσες ανάγκες.

Share