Δασκάλα αποπλανούσε ανήλικους μέσω Facebook. Οι διάλογοι κατέληγαν σε σεξ

Τρί, 01/10/2012 - 11:32

Δικογραφία σε βάρος 22χρονης δασκάλας δημοτικού σχολείου σε χωριό των Χανίων σχηματίστηκε από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Η νεαρή δασκάλα χρησιμοποιούσε την ιδιότητά της και προσέγγιζε, μέσω Facebook,  παιδιά ηλικίας 10-15 ετών, προφασιζόμενη ότι θα τους βοηθούσε στα μαθήματά τους. Με τον τρόπο αυτό κέρδιζε την εμπιστοσύνη τους και στη συνέχεια προχωρούσε σε ερωτικές πράξεις μαζί τους.

Από την ψηφιακή έρευνα και ανάλυση ηλεκτρονικών δεδομένων εντοπίστηκαν στο Facebook  οι διάλογοι της 22χρονης με 15χρονο μαθητή Γυμνασίου στην Κρήτη. Οι ηλεκτρονικοί διάλογοι, που είχαν άσεμνο και ανάρμοστο περιεχόμενο, ήταν καταχωρημένοι στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρούσε ο ανήλικος.

Ο 15χρονος μαθητής εξετάστηκε από το κλιμάκιο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και επιβεβαίωσε τους διαλόγους, καθώς και την αποπλάνησή του από την 22χρονη δασκάλα, με την οποία είχε ερωτική επαφή.

Στην έρευνα που έγινε στο σπίτι της 22χρονης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

-Ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής

-Μία εξωτερική κάρτα μνήμης φωτογραφικής μηχανής

-Δύο εξωτερικές μνήμες

-Ένα κινητό τηλέφωνο με μία κάρτα SIM

-Μία συσκευή ασύρματης πρόσβασης στο διαδίκτυο με μία κάρτα SIM

βρέθηκαν επίσης πλήθος άσεμνων φωτογραφιών με διάφορα άτομα, για τα οποία δεν έχει εξακριβωθεί ακόμα η ακριβής ηλικία τους καθώς και διάλογοι που είχε μαζί τους η δασκάλα.

 

Newbeast.gr

Share