Απαντάει σήμερα ο Κ. Ντάβαρης στις αστήρικτες δικαιολογίες του Αστέρα Μαγούλας

Δευ, 01/23/2012 - 11:08

Εξίσου επεισοδιακή αναμένεται η συνέχεια της αναμέτρησης του Πανηλειακού με τον Αστέρα Μαγούλας, αν κρίνουμε τις διάφορες δικαιολογίες που ειπώθηκαν από την πλευρά των φιλοξενούμενων, όταν χθες βράδυ γύρισαν στην Αθήνα.

Ο προπονητής του Στέλιος Βογιατζής αφού εξέφρασε τα έντονα παράπονα του για τη διαιτησία του αγώνα κατηγόρησε το διοικητικό επικεφαλής του Πανηλειακού Κώστα Ντάβαρη για οπλοφορία (!) και για απόπειρα να επιτεθεί σε βάρος της ομάδας του.

Παραθέτουμε αναλυτικά τις δηλώσεις που έκανε: «Ο πρόεδρος του Πανηλειακού πήδηξε από την εξέδρα μετά τη φάση του πρώτου γκολ που διαμαρτυρήθηκαμε ότι η μπάλα δεν είχε περάσει τη γραμμή. μπήκε στο γήπεδο και μας είπε "θα σας πυροβολήσω", κάνοντας κίνηση να βγάλει όπλο! Δεν είναι η πρώτη φορά που πληροφορούμαστε ότι προέβη σε ανάλογη κίνηση και θα επικαλεστούμε μαρτυρίες. Ακόμα, όταν τελείωσε το παιχνίδι και πήγαμε να βγούμε από τα αποδυτήρια που μας είχαν κλειδώσει οι αστυνομικοί για λόγους ασφαλείας, επιχείρησε να μας χτυπήσει με έναν σιδερένιο σωλήνα αλλά τον πήραν τα ΜΑΤ και τον έδωσαν στον ποδοσφαιριστή μας, Ηλία Μανίκα!

Ο γενικός αρχηγός της ομάδας μας κ. Κωνσταντίνου θα καταθέσει τη Δευτέρα μήνυση κατά του κ. Ντάβαρη για οπλοφορία. Παράλληλα, θα καταγγείλουμε την παρουσία του στο ημίχρονο στα αποδυτήρια των διαιτητών. Δεν είχε κανένα λόγο να βρίσκεται εκεί. Εϊναι ντροπή τα όσα συνέβησαν. Βγήκαμε από την εντατική μετά από χειρουργείο! Επειδή λεγόμαστε Αστέρας Μαγούλας και δεν έχουμε τη δυναμική άλλων ομάδων υπάρχει αυτή η αντιμετώπιση προς την ομάδα μας. Είναι κρίμα πραγματικά για την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες μου. Κάναμε μια από τις καλύτερες μας εμφανίσεις και δεν μας άφησαν να πάρουμε ό,τι αξίζαμε".

Δεν είπε πάντως τίποτα, ούτε για το πρωτόγνωρα σκληρό παιχνίδι των φιλοξενουμένων, που έπαιζαν "κατς" ή πάλη τις περισσότερες φορές, αλλά όχι ποδόσφαιρο, και πήραν δικαιολογημένα τρεις κόκκινες για χτυπήματα εντός (75' Έβερετ, δεύτερη κίτρινη) κι εκτός φάσης (88' Μπούγιας, που είχε μπει μόλις ένα λεπτό πριν, και 90' Λάμπρου), ούτε για τη συνεχώς πολύ εριστική συμπεριφορά και από όλο τον πάγκο (αποβλήθηκε στο 1-0 και στις εντονότατες διαμαρτυρίες ο ίδιος ο προπονητής Βογιατζής, κι άλλα δυο άτομα, ενώ αργότερα στις συνεχείς αψιμαχίες εκτός αγωνιστικού χώρου, σε δυο διαφορετικά περιστατικά, κι ενώ το ματς παιζόταν, ο Βογιατζής και ο βοηθός επιτέθηκαν στο βοηθό του Πανηλειακού Ανδρέα Τρυφωνόπουλο, και ο δηλωμένος ως μασέρ χτύπησε το διοικητικό επικεφαλής του Πανηλειακού Κώστα Ντάβαρη)!!!
Κι αν ήθελε ο διαιτητής, μπορούσε να έχει βγάλει κόκκινη από το πρώτο κιόλας μέρος (όπως π.χ. στον προκλητικό παίκτη Κονέ (Νο 23), που είναι "θαύμα' ότι τελείωσε το ματς, και μόνο με μια κίτρινη,, ενώ και το πέναλτι που δόθηκε σε υποτιθέμενη ανατροπή του Χρυσάφη από το Θωνιάτη (κι όχι από τον Κολόκα όπως γράφτηκε σε μερίδα του Τύπου), είναι ανύπαρκτο!

Να σημειωθεί ότι ο Κώστας Ντάβαρης ενημερώθηκε για τις κατηγορίες από την ομάδα της Δυτικής Αττικής και ανέφερε ότι θα δώσει μέσα στη Δευτέρα τη δική του απάντηση.

Share