Μεγάλη νίκη Πανηλειακός-Αστέρας Μαγούλας 3-1 και επεισόδια από τους φιλοξενούμενους!

Κυρ, 01/22/2012 - 17:06

Μεγάλη νίκη με 3-1 πέτυχε ο Πανηλειακός στο γήπεδο του Πύργου επί του Αστέρα Μαγούλας κι έμεινε μόνος πρώτος. 

Πρωτόγνωρα σκληρό το παιχνίδι των φιλοξενουμένων, που έπαιχαν "κατς" ή πάλη τις περισσότερες φορές, αλλά όχι ποδόσφαιρο, και πήραν δικαιολογημένα τρεις κόκκινες για χτυπήματα εντός (75' Έβερετ, δεύτερη κίτρινη) κι εκτός φάσης (88' Μπούγιας, που είχε μπει μόλις ένα λεπτό πριν, και 90' Λάμπρου) από το διαιτητή Τάσση (Αθήνας), με πολύ εριστική συμπεριφορά και από όλο τον πάγκο (αποβλήθηκε στο 1-0 και στις εντονότατες διαμαρτυρίες ο προπονητής Βογιατζής, κι άλλα δυο άτομα, ενώ αργότερα στις συνεχείς αψιμαχίες εκτός αγωνιστικού χώρου, σε δυο διαφορετικά περιστατικά, κι ενώ το ματς παιζόταν, ο Βογιατζής και ο βοηθός επιτέθηκαν στο βοηθό του Πανηλειακού Ανδρέα Τρυφωνόπουλο, και ο δηλωμένος ως μασέρ χτύπησε το διοικητικό επικεφαλής του Πανηλειακού Κώστα Ντάβαρη!!!

 Το α΄ είχε πολλές δυνατές φάσεις με τον Πανηλειακό να ελέγχει το παιχνίδι και τους φιλοξενούμενους να έχουν την κυκλοφορία στο κέντρο. Πολλές αποβολές στο παιχνίδι!
Στο β' μέρος ο Πανηλειακός ήταν καταιγιστικός πιέζοντας σε όλο το παιχνίδι και τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν στην περιοχή μόνο με στημένες φάσεις.
Το 1-0 στο 55΄ ο πολύ καλός Σωτηρόπουλος χτυπάει φάουλ κοντά στο κόρνερ από τα δεξιά με την μπάλα να περνάει από 6-7 παίκτες και με τον Χρυσάφη να διώχνει, ενώ η μπάλα είχε περάσει την γραμμή, με τον επόπτη Νάρη να δείχνει σωστά σέντρα (κεντρική φωτογραφία).

Το 2-0 στο 84΄ από τον νεαρό Πλαστουργό που είχε μπει πριν 4΄ στο αγώνα με πολύ ωραίο αριστερό διαγώνιο σούτ. Εκπληκτικό και πανέμορφο το γκολ του νεαρού Πλαστουργού (γεν. το 1994), στην πρώτη φετινή συμμετοχή του (έξω από την περιοχή προχώρησε κι έπιασε φαλτσαριστή και δυνατή ταυτόχρονα "κανονιά" στο "Γ" της εστίας!

Η μείωση για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 85΄ με πέναλτυ του Χρυσάφη και το τελικό 3-1 με τον Τομαρά στο 88' με μπάσιμο και πλασέ.

Χίλιοι περίπου φίλαθλοι βρέθηκαν στο γήπεδο (περίπου 30 κι από τους φιλοξενούμενους).

Φανταστική ατμόσφαιρα απο τους φανατικούς του Πανηλειακού σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού.

Πανηλειακός (Αντωνίου): Θεοδωρακόπουλος, Βατσής, Ακπαρίδης,Ταφαρλής, Κολόκας, Θωνιάτης, Λώττας (46' Καφαντάρης), Κυριακίδης, Μπράβος (46' Σωτηρόπουλος), Μανιάτης (80' Πλαστουργός), Τομαράς.
Αστέρας Μαγούλας (Βογιατζής): Αγριμάκης, Κουσουρής, Μάρης (70' Ιορδανίδης), Τσούπρος, Κολοβός, Κονέ (87' Μπούγιας), Χρυσάφης, Έβερετ, Λελούδας (70' Σερέπας), Μανίκας, Λάμπρου

Share