Πανηλειακός: Αυτή τη νίκη θα την πάρει ο κόσμος!

Σάβ, 01/21/2012 - 21:53

Ο Πανηλειακός έχει μπροστά του το μεγάλο ματς της Κυριακής που υποδέχεται τον Αστέρα Μαγούλας (Αττικής) στον Πύργο (3.00), με ΚΟΣΜΟΣΥΡΡΟΗ φιλάθλων, θέλοντας αποκλειστικά τη νίκη ώστε να μείνει μόνος στην κορυφή. Εξαιρετικά αμφίβολος ο Λώττας, δε βγήκαν δελτία νεαποκτηθέντων.

Στον αγωνιστικό τομέα, σε ότι αφορά το πρόβλημα τραυματισμού του Άρη Λώττα, ο δεξιοτέχνης μέσος ένιωθε αρκετές ενοχλήσεις πάλι στο πρωινό πρόγραμμα του Σαββάτου με το οποίο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας. Θα δοκιμάσει πάλι, πριν το ματς.

Ενώ την ίδια ώρα, τελικά δε βγήκαν ούτε το Σάββατο δελτία για τους νεαποκτηθέντες (Μακρίδης, Βαλαώρας, Λόλας, Τσετιροκλής, Γατσώρης, Σωτηρόπουλος), για να υπολογίζονται κι αυτοί για την Κυριακή.

Στην αποστολή, κατόπιν των παραπάνω εξελίξεων, μετέχουν 17 παίκτες (οπότε και πάλι δε θα συμπληρωθεί 18άδα). Αυτοί είναι οι εξής: Θεοδωρακόπουλος, Καπετανάκης, Ακπαρίδης, Βατσής, Θωνιάτης, Κολόκας, Κυριακίδης, Λώττας, Καφαντάρης, Τομαράς, Ταφαρλής, Μπράβος, Σωτηρόπουλος, Μανιάτης, Πλαστουργός, Δημόπουλος, Τριγάζης.

Κάλεσμα από το Σύλλογο Φίλων Πανηλειακού

Ανακοίνωση - κάλεσμα με το οποίο καλεί όλους τους φιλάθλους να σταθούν στο πλευρό της ομάδας στο πολύ σημαντικό παιχνίδι της Κυριακής εξέδωσε ο Σύλλογος Φίλων του Πανηλειακού.

Αναλυτικά:
"Καλούμε τον κάθε φίλαθλο και οπαδό να σταθεί δίπλα στην ομάδα μας στον αγώνα με τον Αστέρα Μαγούλας. Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη. Χειροκροτούμε την ομάδα μας, την εμψυχώνουμε, τη στηρίζουμε!

Πάμε σαν άλλοτε, πάμε γερά, πάμε ψηλά! Όλοι στο γήπεδο!

Ο κόσμος του Πανηλειακού είναι ΔΥΝΑΜΗ! Ο Πύργος ήταν, είναι και θα είναι ΕΔΡΑ!!!"

Share