ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Με πίστη, πάθος και...λαό! - Δυο τα ερωτηματικά

Παρ, 01/20/2012 - 18:16

Ο Πανηλειακός βλέπει πλέον μόνο το ματς της Κυριακής που υποδέχεται τον Αστέρα Μαγούλας στον Πύργο (3.00), θέλοντας αποκλειστικά τη νίκη ώστε να συνεχίσει με ...τρίποντο τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του, παραμένοντας βέβαια στην κορυφή της βαθμολογίας. Τι γίνεται με Λώττα, νεαποκτηθέντες. Κάλεσμα του Συλλόγου Φίλων.

Σε αυτή την προσπάθεια, οι «ερυθρόλευκοι» ζητούν και πρέπει να έχουν τη θερμή συμπαράσταση των φιλάθλων τους. Και με βάση το κλίμα που έχει διαμορφωθεί, από την πολύ πετυχημένη πορεία της ομάδας, είναι ήδη σίγουρο ότι η προσέλευση του κόσμου θα είναι η μεγαλύτερη ως τώρα στο φετινό πρωτάθλημα και θα υπάρχει ΚΟΣΜΟΣΥΡΡΟΗ στο Στάδιο!

Τα προβλήματα, με Λώττα και νεαποκτηθέντες

 Στο μεταξύ, δυο είναι τα μεγάλα αγωνιστικά ερωτηματικά. Που "πονοκεφαλιάζουν" και τον τεχνικό Σωτήρη Αντωνίου.

* Το ένα είναι, το πρόβλημα τραυματισμού του Άρη Λώττα. Ο δεξιοτέχνης μέσος που αποχώρησε πρόωρα από την προπόνηση της Πέμπτης και πόναγε πολύ, δοκιμάζοντας να κάνει έστω συντηρητικό πρόγραμμα την Παρασκευή, ένιωθε πάλι έντονες ενοχλήσεις, και η συμμετοχή του έχει γίνει ακόμα πιο δύσκολη. Ο ίδιος ανέφερε πως: "Θέλω πολύ να παίξω, θα κάνω ότι μπορώ, και θα περιμένω μέχρι και την τελευταία στιγμή. Μακάρι να μπορέσω".

Πάντως ο Αντωνίου ήδη κάνει σχέδια χωρίς το Λώττα, αν και θα τον δει πάλι στο πρωινό πρόγραμμα του Σαββάτου με το οποίο ολοκληρώνεται η προετοιμασία!

* Το δεύτερο ερωτηματικό είναι για τους νεαποκτηθέντες (Μακρίδης, Βαλαώρας, Λόλας, Τσετιροκλής, Γατσώρης, Σωτηρόπουλος), αφού την Παρασκευή, δεν είχαν βγει και τα δικά τους δελτία, για να υπολογίζονται κι αυτοί για την Κυριακή.

Εξαρτάται πλέον από το αν και πως θα υπάρξει εξέλιξη το πρωί του Σαββάτου. Αφού η αμφιβολία που υπάρχει είναι ότι στην ΕΠΟ υπάρχει πληθώρα δελτίων προς έκδοση για όλα τα πρωταθλήματα της χώρας (συσσωρεύτηκαν λόγω αργού ρυθμού του συστήματος μηχανογράφησης, το οποίο "έπεφτε" συνεχώς τις τελευταίες μέρες), και πρέπει να ξεπεραστεί κι αυτό.

 Αποχωρεί ο Νικολόπουλος

Στο μεταξύ, από τους νυν παίκτες της ομάδας, δεν υπολογίζεται για την Κυριακή ο Ντίνος Νικολόπουλος, που όπως πληροφορηθήκαμε επιμένει στο αίτημα που είχε διατυπώσει προ καιρού (όπως είχε αναφέρει το iliaoikonomia.gr) να αποχωρήσει από την ομάδα, θεωρώντας ότι δεν έχει ικανοποιητικό χρόνο συμμετοχής. Εκκρεμεί πλέον η τελευταία συνάντηση της πλευράς του παίκτη με την ομάδα, ώστε να οριστικοποιηθεί αν το συμβόλαιο θα λυθεί με κοινή συμφωνία (όπως είναι και η πιθανότερη εξέλιξη, με τα τωρινά δεδομένα).

Κάλεσμα από το Σύλλογο Φίλων Πανηλειακού

Ανακοίνωση - κάλεσμα με το οποίο καλεί όλους τους φιλάθλους να σταθούν στο πλευρό της ομάδας στο πολύ σημαντικό παιχνίδι της Κυριακής εξέδωσε ο Σύλλογος Φίλων του Πανηλειακού.

Αναλυτικά:
"Καλούμε τον κάθε φίλαθλο και οπαδό να σταθεί δίπλα στην ομάδα μας στον αγώνα με τον Αστέρα Μαγούλας. Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη. Χειροκροτούμε την ομάδα μας, την εμψυχώνουμε, τη στηρίζουμε!

Πάμε σαν άλλοτε, πάμε γερά, πάμε ψηλά! Όλοι στο γήπεδο!

Ο κόσμος του Πανηλειακού είναι ΔΥΝΑΜΗ! Ο Πύργος ήταν, είναι και θα είναι ΕΔΡΑ!!!

* Το απόγευμα της Παρασκευής ώρες 6.00-9.30, καθώς και το Σάββατο, επίσης ώρες 6.00-9.30, τα γραφεία του Συλλόγου Φίλων (Πύργος, οδός Μπιζανίου 7), θα είναι ανοιχτά και θα διατίθενται εισιτήρια για τον αγώνα με τον Αστέρα Μαγούλας. Καλούνται όλα τα μέλη να προσέλθουν και να πάρουν το εισιτήριο τους (καθώς και να δώσουν τη συνδρομή του μήνα γιατί τα έξοδα τρέχουν,όπως ενοίκιο, εκδήλωση για την ομάδα, εκδρομή στη Ριζούπολη, υλικό, κ.τ.λ., ενώ ετοιμάζονται και προσεχείς ενέργειες, όπως εκδρομή στη Ζάκυνθο την άλλη εβδομάδα, κοπή πίτας, κ.τ.λ. - για τα οποία θα γίνει αναλυτικότερη ενημέρωση από Δευτέρα). ΔΕΝ θα διατίθενται εισιτήρια της Θύρας μας στο γήπεδο την Κυριακή".

 Τα εισιτήρια

Η τιμή των εισιτηρίων του αγώνα είναι 10 ευρώ (στις Θύρες 3, 4, 5) κι ακόμα υπάρχουν εισιτήρια των 5 ευρώ για τους μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου, τους φοιτητές και τη Θύρα του Συλλόγου Φίλων της ομάδας, ενώ 3 ευρώ είναι το εισιτήριο για τις γυναίκες.

Share