Προσφέρθηκαν κουραμπιέδες σε κηδεία πασπαλισμένοι με Κοκαΐνη!

Πέμ, 09/01/2011 - 00:01

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Σύμφωνα με την αστυνομία μια συμμορία Βουλγάρων που διακινούσε ναρκωτικά προσπάθησε να διακινήσει μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης πασπαλίζοντας την σε κουραμπιέδες ώστε να φαίνεται σαν ζάχαρη άχνη.

Ένα από τα μέλη της συμμορίας που εργαζόταν σε εργαστήριο ζαχαροπλαστικής τοποθέτησε την κοκαΐνη στους κουραμπιέδες.

Και από εδώ και πέρα αρχίζουν τα ευτράπελα καθώς ένα γραφείο τελετών στα Βριλήσσια που είχε αναλάβει την κηδεία ενός ηλικιωμένου παρήγγειλε από το εργαστήριο ζαχαροπλαστικής εκτός από κόλλυβα και κουραμπιέδες. Το μέλος της συμμορίας έκανε λάθος και έστειλε τους κουραμπιέδες με την κοκαΐνη στο γραφείο τελετών οι οποίοι κατέληξαν στα πιάτα των συγγενών του μακαρίτη!

Το περιστατικό αποκαλύφθηκε όταν οι παριστάμενοι στην κηδεία αφού έφαγαν τους κουραμπιέδες άρχισαν να συμπεριφέρονται το λιγότερο...παράξενα.
Ο ιδιοκτήτης του γραφείου κηδειών κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία και μετά από έφοδο στο εργαστήριο ζαχαροπλαστικής αποκαλύφθηκε στο σχέδιο της συμμορίας.
Τα μέλη της συμμορίας συνελήφθησαν και το μόνο σίγουρο είναι πως όσοι βρέθηκαν στη συγκεκριμένη κηδεία θα το θυμούνται για όλη τους τη ζωή!

 

newsit.gr

Share