Από σήμερα τα Δελτία Κοινωνικού Τουρισμού από τον ΟΓΑ

Δευ, 08/29/2011 - 08:00

Ποια έγγραφα χρειάζονται για την παραλαβή τους

Αρχίζει σήμερα από τα ΚΕΠ η χορήγηση Δελτίων Κοινωνικού Τουρισμού Εκδρομικού- Επιμορφωτικού Προγράμματος νέων αγροτών και δωρεάν παροχής βιβλίων για τους κληρωθέντες δικαιούχους του ΟΓΑ.

Σε ό,τι αφορά το εκδρομικό - επιμορφωτικό πρόγραμμα νέων αγροτών, οι δικαιούχοι θα λάβουν τα δελτία τους με συστημένη επιστολή από τον ΟΓΑ και θα μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν έως τις 31-3-2012 ενώ των δελτίων για τα προγράμματα των εκδρομών και της δωρεάν παροχής βιβλίων μέχρι τις 31-12-2011.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επισκεφθούν οποιοδήποτε ΚΕΠ, ώστε να ενημερωθούν εάν είναι κληρωθέντες των προγραμμάτων και να λάβουν τα Δελτία Κοινωνικού Τουρισμού (Δ.Κ.Τ.), Δελτία Εκδρομικού προγράμματος (Δ.Ε.Π.) καθώς και τα Δελτία δωρεάν παροχής βιβλίων. Παράλληλα, οι δικαιούχοι του Προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού θα λάβουν εκτός από το δελτίο Κοινωνικού Τουρισμού και εκπτωτικά κουπόνια.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται από την ιστοσελίδα του ΟΓΑ (www.oga.gr) για τα συμβεβλημένα με τον ΟΓΑ τουριστικά καταλύματα, τουριστικά γραφεία και βιβλιοπωλεία.

Τα Δελτία Κοινωνικού Τουρισμού εκδρομικού προγράμματος και δωρεάν παροχής βιβλίων θα παραλαμβάνονται προσκομίζοντας αντίγραφο της αίτησης συμμετοχής και την αστυνομική τους ταυτότητα ή απόκομμα πληρωμής σύνταξης ή καταβολής εισφορών/ βιβλιάριο Υγείας και αστυνομική ταυτότητα.

Newbeast.gr
Share