Δ.Θ. Αυγερινοπούλου: Στήριξη της πρωτοβουλίας του Δ.Σ Συλλόγου Απανταχού Ροδιναίων για ανακύκλωση

Παρ, 08/05/2011 - 13:11

Το παραδοσιακό πανηγύρι των Ροδινών Ηλείας επισκέφθηκε η Βουλευτής Επικρατείας και Αναπληρώτρια Τομεάρχης Περιβαλλοντικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, κα. Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου,στηρίζοντας  την πρωτοβουλία του Διοικητικού Συμβουλίου να ανακυκλώσει τα απορρίμματα αλουμινίου που συγκεντρώθηκαν από την κατανάλωση αναψυκτικών στις εκδηλώσεις.

Η κα. Αυγερινοπούλου συνεχάρη το νέο Πρόεδρο του Συλλόγου, κ. Γιώργο Παναγούλια, και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την πρωτοβουλία τους να αξιοποιήσουν τα απορρίμματα του πανηγυριού μέσω της Εταιρείας Ανακύκλωσης Ντέμου Θ. & Π. ΟΕ, δίνοντας προς ανακύκλωση έναντι ενός συμβολικού αντιτίμου τα άδεια κουτιά αναψυκτικών και μπύρας από αλουμίνιο, τα οποία συγκέντρωσαν με το πέρας των εκδηλώσεων.

Πρόκειται για μία αξιέπαινη πράξη που ανοίγει το δρόμο και για άλλες πρωτοβουλίες της κοινωνίας των πολιτών, αλλά και της τοπικής αυτοδιοίκησης, προς την κατεύθυνση της προστασίας του περιβάλλοντος, της αξιοποίησης των φυσικών πόρων και της αειφόρου ανάπτυξης, με την παράλληλη διατήρηση της Ελληνικής παράδοσης.

Επί τη ευκαιρία της πανήγυρης, ο Σύλλογος Απανταχού Ροδιναίων «Η Ολυμπία» γιόρτασε και τα 23 χρόνια λειτουργίας του με καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, προσφέροντας σε 1000 και πλέον συμπολίτες τους ζωντανή μουσική, χορό, παραδοσιακό φαγητό και ποτό, σε δύο ευχάριστες διαδοχικές βραδιές.

Share