Έπαιζαν τα λεφτά της Νομαρχίας Κεφαλληνίας στο Πάμε Στοίχημα

Πέμ, 06/30/2011 - 08:58

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα για τον έλεγχο των οικονομικών πεπραγμένων της καταργηθείσας  ήδη  Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Κεφαλληνίας και Ιθάκης

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του www Kefaloniapress.gr ήδη ένα στέλεχος της Οικονομικής Υπηρεσίας της πρ.Νομαρχίας, έχει παραδεχτεί την υπεξαίρεση ποσού 100.000 ευρώ από λογαριασμό που τηρούσε η Νομαρχία  σε Τράπεζα.

Όμως οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ήδη οι ορκωτοί λογιστές έχουν εντοπίσει υπεξαίρεση συνολικού ποσού 500.000 ευρώ και όλες οι ενδείξεις πιστοποιούν ότι η τρύπα της απάτης μπορεί να  ξεπεράσει τα 3.000.000 ευρώ. Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία η κομπίνα είχε ξεκινήσει  το 2004.

Αυτά τα τεράστια ποσά φαίνεται να έχουν οδεύσει στο ΣΤΟΙΧΗΜΑ ,παιγνίδι στο οποίο ο εν λόγω  υπάλληλος ήταν μανιώδης έως στο σημείο του εθισμού- παίχτης.

Εκτός της ασθένειας του εθισμού στο ΣΤΟΙΧΗΜΑ ο ανώτατος αυτός δημόσιος υπάλληλος έχει και μεγάλη προτίμηση στο ουίσκι. Στο γραφείο του υπήρχε πάντα ένα μικρό πλαστικό ποτηράκι γεμάτο ουίσκι.   Συνάδελφοί του,  πολίτες και προμηθευτές της Νομαρχίας υποστηρίζουν ότι μετά τις 11 το πρωί δεν ήταν σε θέση να πάρει οποιαδήποτε απόφαση λόγω .. μέθης.    Προμηθευτές της Νομαρχίας, ισχυρίζονται ότι αν δεν έκαναν δωράκια , το τιμολόγιό τους δεν πληρωνόταν. Το δωράκι ήταν κυρίως μπουκάλια ουίσκι. (άλλωστε λεφτά είχε άφθονα).

Share