Πανηλειακός: Με πρώτο στόχο το "διπλό"

Σάβ, 12/03/2011 - 14:59

Με αισιοδοξία για ένα θετικό αποτέλεσμα και με πρώτο στόχο το "διπλό" (όπως ανέφερε κι ο τεχνικός Σωτήρης Αντωνίου, χωρίς πάντως να παραγνωρίζει τις ιδιαιτερότητες της αναμέτρησης) βρίσκεται ήδη στην Κρήτη ο Πανηλειακός, όπου την Κυριακή στις 3.00 το μεσημέρι θα αντιμετωπίσει τον Ρούβα (42 χλμ. έξω από το Ηράκλειο) για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Οι ερυθρόλευκοι προπονήθηκαν την Πέμπτη το μεσημέρι και την Παρασκευή το πρωί (αναχώρησαν το μεσημέρι της ίδιας μέρας, με πρώτο σταθμό τον Πειραιά, απ' όπου το βράδυ της ίδιας μέρας έφυγαν ακτοπλοικώς για Ηράκλειο) στο ενωσιακό γήπεδο της Σπιάντζας, ώστε να εξοικοιωθούν οι παίκτες με τον πλαστικό τάπητα. Είναι γνωστό άλλωστε ότι τέτοιο αγωνιστικό χώρο διαθέτει η έδρα του Ρούβα.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Σωτήρη Αντωνίου, καθώς όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεσή του.

Η αποστολή περιλαμβάνει τους εξής: Μανωλόπουλος, Καπετανάκης, Ακπαρίδης, Σωτηρόπουλος, Βατσής, Γήτας, Τομαράς, Θωνιάτης, Κάλφας, Κολόκας, Κρυστάλλης, Κυριακίδης, Μανιάτης, Λώττας, Ταφαρλής, Μπράβος, Καφαντάρης, Νικολόπουλος.
Στο Ηράκλειο το πρωί του Σαββάτου το πρωί έγινε χαλαρή προπόνηση, επίσης σε γήπεδο με πλαστικό χόρτο. Το απόγευμα η αποστολή παραβρέθηκε στο ματς ΟΦΗ - Αστέρας Τρίπολης.

Ευχαριστήριο
Το ΤΑΠ Πανηλειακός ευχαριστεί θερμά την ακτοπλοική εταιρία ΑΝΕΚ LINES και ιδιαίτερα τις κυρίες Νικολακάκη και Βασιλακάκη για την ευγενική χορηγία της προσφοράς, με σημαντική έκπτωση, των εισιτηρίων της διαδρομής Πειραιάς-Ηράκλειο-Πειραιάς.

Share