Πανέτοιμος ο Πανηλειακός για την πρεμιέρα με τα Χανιά

Σάβ, 11/26/2011 - 18:01

Ο Πανηλειακός εμφανίζεται αποφασισμένος για την κατάκτηση της πολύτιμης νίκης στο κυριακάτικο ματς της πρεμιέρας της Γ' Εθνικής που υποδέχεται τα Χανιά στον Πύργο (έναρξη ώρα 2.00 μμ.). Οι ερυθρόλευκοι καλούνται να τα δώσουν όλα, με αποκλειστικό στόχο τη νίκη και το "τρίποντο" στο ξεκίνημα. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου.

Κάλεσμα στον κόσμο

Σε αυτή την προσπάθεια, οι «ερυθρόλευκοι» ζητούν και πρέπει να έχουν τη θερμή συμπαράσταση των φιλάθλων τους. Ειδικά στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανηλειακού εξάλλου, απευθύνει κάλεσμα σε όλο το φίλαθλο κόσμο της περιοχής να στηρίξει την ομάδα στο ματς αυτό, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Γ' Εθνικής κατηγορίας.
"Φίλοι της ομάδας. Ο Πανηλειακός είναι έτοιμος την Κυριακή στο Στάδιο Πύργου με αντίπαλο τα Χανιά να αρχίσει μια μεγάλη πορεία στο φετινό πρωτάθλημα.
Όλοι πρέπει να είμαστε εκεί να στηρίξουμε την ομάδα μας για τη νίκη!
Οι παίκτες θα δώσουν μέσα στο γήπεδο τον καλύτερο τους εαυτό και με τη δική σας συμπαράσταση θα τα καταφέρουν.
Όσοι ενδιαφέρονται για τον Πανηλειακό μας να είναι εκεί, για να δώσουμε μαζικά το παρών μας με μόνο σκοπό τη ΝΙΚΗ.
Κανείς να μην απουσιάζει από τον τόσο σημαντικό αυτόν αγώνα της ομάδας μας.
Να είμαστε όλοι εκεί για να την υποστηρίξουμε και να γίνουμε ο δωδέκατος παίκτης στο γήπεδο".
Γενική είσοδος 10 ευρώ - 5 και 3 τα υπόλοιπα
* Όσον αφορά τα εισιτήρια του αγώνα: Τα εισιτήρια θα τιμώνται 10 ευρώ (που είναι η κατώτατη επιτρεπόμενη από τον κανονισμό της Ένωσης Β' - Γ' Εθνικής). Αυτά των 10 ευρώ θα είναι για όλες τις Θύρες που θα είναι ανοιχτές (όπως η "2" η "3", η "4").
Θα υπάρχει επίσης, είσοδος όλων των μαθητών Δημοτικού και Γυμνασίου (και όλων των παιδιών ανάλογης ηλικίας) με 5 ευρώ, ενώ θα υπάρχουν και φοιτητικά εισιτήρια των 5 ευρώ (με την επίδειξη φοιτητικής ταυτότητας), καθώς επίσης των 5 ευρώ για τη Θύρα του Συνδέσμου Φίλων της ομάδας.  Ενώ ως προσφορά της διοίκησης θα υπάρχουν και εισιτήρια 3 ευρώ για τις γυναίκες
Share