Επίσκεψη Αστέρα Αμαλιάδας στο «Χαμόγελο του Παιδιού» στην Κυλλήνη

Τρί, 10/11/2011 - 09:57

Στο Χαμόγελο του Παιδιού στην Κυλλήνη βρέθηκε σήμερα στις 11 το πρωί σύσσωμη η ποδοσφαιρική ομάδα του Αστέρα Αμαλιάδας μετά από την σχετική πρωτοβουλία του προέδρου της ομάδας, Λεονάρντο Κουράτολο.

Είχε προηγηθεί συνάντηση με το «Χαμόγελο του Παιδιού» και παραγόντων της Ομάδας στα γραφεία του «Χαμόγελου» στον Πύργο, όπου και αποφασίστηκε η συμβολή της ομάδας στο κοινωνικό έργο που επιτελεί το «Χαμόγελου του Παιδιού».

Εκεί ο ταμίας του Συλλόγου, Γιάννης Λαμπρόπουλος και ο νέος πρόεδρος του Αστέρα, Λεονάρντο Κουράτολο συμφώνησαν στην αρωγή της Ομάδας στις προσπάθειες που καταβάλλει ο Σύλλογος, ενώ οι φανέλες της ομάδας έχουν και το λογότυπο του «Χαμόγελου του Παιδιού».

Σαν συνέχεια αυτής της συμφωνίας ήρθε η σημερινή επαφή μεταξύ της ομάδας και του «Χαμόγελου».

Στο σπίτι φιλοξενίας του Συλλόγου στην Κυλλήνη έκανε και την πρώτη δημόσια εμφάνισή της η μασκότ της ομάδας, ένα αστέρι, το οποίο δεν άφησαν στιγμή από την αγκαλιά τους τα παιδιά.

Ο κ. Λαμπρόπουλος ξενάγησε την ομάδα και τον πρόεδρο στους κοινούς χώρους και στα δωμάτια των παιδιών, γνωρίστηκαν με το προσωπικό και τις υπεύθυνες λειτουργούς του σπιτιού και προπάντων αγκαλιάστηκαν με τα παιδιά, κάνοντάς τους δώρα και χαρίζοντας σε όλα και από μια ποδοσφαιρική μπάλα.

Δηλώσεις έκαναν έπειτα ο κ. Λαμπρόπουλος και ο κ. Κουράτολο ενώπιον των τοπικών ΜΜΕ.

Την σπουδαιότητα αυτής της βοήθειας από την πλευρά του Αστέρα τόνισε ο κ. Λαμπρόπουλος, επισημαίνοντας τις δυσκολίες της παρούσας συγκυρίας, πράγμα που κάνει την προσπάθεια του Αστέρα ακόμα περισσότερο αξιέπαινη. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, «τούτες οι επισκέψεις δίνουν ζεστασιά, δίνουν το αισιόδοξο μήνυμα ότι δεν θα σβήσει το χαμόγελο του παιδιού...».

Από την πλευρά του ο κ. Κουράτολο ευχαρίστησε το «Χαμόγελο» για την φιλοξενία, ενώ τόνισε πως «έχει σημασία να μάθει ο κόσμος τι συμβαίνει εδώ, πόσο σοβαρή δουλειά γίνεται, μπορεί να είναι οι καταστάσεις για όλους δύσκολες, αλλά εδώ είναι η αληθινή δυσκολία..».

Μετά και το μοίρασμα των δώρων και την λήψη αναμνηστικών φωτογραφιών, η ομάδα του Αστέρα αποχώρησε από το σπίτι στην Κυλλήνη, αφήνοντας το δικό της χαμόγελο στα παιδιά, ενώ ασφαλώς αν και ο καιρός δεν το επέτρεψε καθ΄ ολοκληρία, δεν παρέλειψαν να βγουν οι παίκτες με τα παιδιά στο γήπεδο του σπιτιού για να παίξουν όλοι μαζί μπάλα.

Share