Ο Βασίλης Τερλέγκας ήταν ιδιοκτήτης ενός από τα έξι νησιά που αγόρασε ο Εμίρης

Τετ, 03/06/2013 - 17:36

Ο Εμίρης του Κατάρ, Αλ Θανί, έκανε ολόκληρη επέλαση στα νησάκια των Εχινάδων, ενώ ανάμεσα σε αυτά βρίσκεται και η πανέμορφη Σωρός  η οποία μέχρι πρότινος  ανήκε στον δημοφιλή τραγουδιστή Βασίλη Τερλέγκα.

Μάλιστα, όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος ο τραγουδιστής στην εφημερίδα Espresso είχε αγοράσει το νησί το 1990 από τους πρώτους του ιδιοκτήτες, ωστόσο, ποτέ δεν  επένδυσε σε αυτό.

Οπως αναφέρει το star ο Βασίλης Τερλέγκας είχε αγοράσει το νησί από μια  Αμερικανίδα η οποία λίγο πριν πεθάνει πουλούσε ό,τι είχε και δεν είχε.

«Δεν σκόπευα να επενδύσω περαιτέρω στο νησί, άλλωστε ποτέ δεν ήμουν  Ωνάσης, ωστόσο τότε οι δουλειές μου πήγαιναν καλά και ήθελα να επενδύσω  κάπου» δηλώνει ο Βασίλης Τερλέγκας και συνεχίζει: «Οι τίτλοι  ιδιοκτησίας του μάλιστα είναι γραμμένοι πάνω σε πάπυρο. Η συγκεκριμένη το είχε  κληρονομήσει απ? ό,τι ξέρω από την οικογένειά της, η οποία φαίνεται πως  αποτελούσε τους πρώτους ιδιοκτήτες του από το 1824. Το είχα δει από φωτογραφίες  και λόγω της πολύ χαμηλής του τιμής, που δεν θα ήθελα να σας αποκαλύψω, αποφάσισα να το αγοράσω. Από κει και πέρα, το νησί είναι νόμιμο, υπάρχουν όλες  οι απαραίτητες άδειες που το πιστοποιούν και πάνω σε αυτό μπορείς να κάνεις ό,τι  θέλεις».

Η Σωρός ανήκει στο σύμπλεγμα των Εχινάδων, έχει έκταση 330 στρέμματα και  συγκαταλέγεται στα έξι νησιά που αγόρασε πρόσφατα ο Εμίρης του Κατάρ για να  επενδύσει και τα κάνει δώρο στην πανέμορφη γυναίκα του και τα 24 παιδιά του

Πηγή:  www.iefimerida.gr

Share